Yves Rocher tuoksulanseeraus

October 9, 2014

Aurinkoisena syyspäivänä viime kuun puolella suuntasin Riikan kanssa Yves Rocherin tuoksulanseeraukseen. Hurmaannuin täysin Marsaanan toimistolle luodusta tunnelmasta. Siellä vallitsi sellainen ruusun tuoksuinen hattarameininki. Paikalla oli muitakin tuttuja bloggaajia ja ihanan energisenä jäi mieleen Mona, jonka kanssa ei ollakaan sitten kevään taidettu törmätä. Rakastan macaronseja, mutta en uskaltanut ottaa niitä kun en ollut varma ovatko ne osa pöydän stailausta. :D 
Kun näin Monan ottavan niitä pyysin että hän antaisi yhden minullekin. Ruusun makuista macaronsia en olekaan ennen maistanut, mutta kannattaa kokeilla - maistui älyttömän herkulliselta.

Quelques Notes d'Amour on Yves Rocherin uusin tuoksu, joka tuoksuu ruusulle ja on hempeän vaaleanpunaisen väristä. Tuoksu on pakattu yksinkertaisen tyylikkäästi ja sellainen kyllä miellyttää silmääni. Olisi ollut ihana jäädä vaihtamaan kuulumisia muiden tyttöjen kanssa, mutta harmikseni jouduin kiiruhtamaan tilaisuudesta töihin vähän turhankin nopeasti.
Ihana piristys tällainen tilaisuus kyllä oli töiden lomassa!

Nyt pitäisi laittaa kamat kasaan, että ehtisin edes hetken nukkua. 
Hyppään kuuden junaan kohti Helsinkiä - viikonloppu alkoi jo nyt, ihanaa. Ohjelmassa olisi kiireetöntä aikaa, haamun mestoilla hulluttelua ja Fazerin aamiainen ihanan Siinan kanssa. 

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3
Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopulle?

8 comments:

 1. Oh that looks so beautiful and yummy yummy♥

  ReplyDelete
 2. Oi <3 tunnelma näyttää kyllä kerrassaan lumoavalta!

  http://iinaneloa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hempeä vaaleanpunainen ei vaan petä koskaan! <3

   Delete
 3. Näyttää niin hyvälle! Sulla on tosi kiva blogi? :-)

  http://vievies.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten kiva kuulla, kiitos Karoliina! :)

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.