Nespresso Variations - Chocolate mint

December 28, 2014

Ensin join pelkästään kaakaota, sitten tykästyin teehen ja viime vuosien aikana olen päässyt frappuccinojen ja lattejen makuun. Kaakao kuuluu tehdä maitoon, Chai Tea Latte on lempparini ja kahvia ilman maitoa en edes suostu maistamaan.

Kun minulle ehdotettiin yhteistyötä Nespresson* kanssa, en empinyt hetkeäkään - kahvikone maidonvaahdottimella kun oli ratkaisu siihen, että pystyn valmistamaan kaikki lempparijuomani kotona. Pääsin I Love Me -messuilla maistamaan Nespresson uutta Chocolate Mint kahvijuomaa ja ihastuin täysin.
Chocolate Mint kuuluu Variations-kausimakuihin Hazelnut Dessertin ja Apple Crumblen kanssa.

Rakastan jälkiruokia, mutta aina sen ei tarvitse olla mikään leivos tai annos jäätelöä. Syksyisin ja talvisin valitsen jälkiruoaksi mieluiten kuuman juoman. Olen kova palelemaan ja vilun iskiessä on kupponen kuumaa paikallaan. 

Täyteläinen latte on itsessäänkin ihana jälkiruoka, mutta tällä kertaa päätin tuunata Chocolate Mint -mausta vielä suklaisemman. Laitoin kaksi teelusikallista suklaahipuista valmistettua kaakaojauhetta mukin pohjalle ja sitten valitsin koneesta Latte Macchiaton.
Sekoitin valmista juomaa muutaman kerran lusikalla ja kun maistoin niin tiesin tasan tarkkaan miten tuo kaakaojauhe tulee kulumaan loppuun, nam.
Lattesta tuli ihanan täyteläinen ja isompi annos suklaata teki siitä täydellisen jälkiruoan. Voisin kuvitella, että juoman koristelu kermavaahdolla täydentäisi makua entisestään. Täytyykin ostaa kaupasta purkki kermaa ja testata yhdistelmää.

Taidankin pistää Nespresson koneeseen virrat päälle ja nauttia yhden latten joulukuustamme ja ihanaa talvista maisemaa ihaillen - siitä on ehtinyt tulla jo tapa. <3

Mukavaa sunnuntaita kaikille! <3*blogiyhteistyö

4 comments:

 1. Näyttää muuten ihan hiton herkulliselta tuo juoma! Meillä on Dolce Gusto ja siinäkin on useita hyviä makuja, mutta jotenki ei omia lemppareita ole kovin montaa. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saako siihen laitteeseen niitä kaakao kapseleita myös? :)

   Delete
  2. Juu saa, mutta vain sitä tavallista yhtä. :/

   Delete
 2. Näyttää hyvältä. Itselläni on ollut Paulingin CupSolo pari vuotta. Siinä mulle sattui maanantaipäivän versio, joka jo puolen vuoden jälkeen teki temppuset. Harkinnassa olisi uusi, vielä en tiedä, että onko se joku muu kuin CupSolo ;)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.