Party weekend

December 2, 2014

Vietimme marraskuussa tyttöjen kanssa työpaikallani Cecilissä kemuttelu viikonlopun. Viikonloppu starttasi perjantaina jolloin istuimme alas viettämään iltaa vanhan ystäväporukan kanssa. Oli ihan mahtava nähdä kaikkia tyttöjä kerralla: vaihtaa kuulumisia, laittautua ja herkutella ilman kiirettä.
Sain Halvalta apuja tarjoiluihin ja samalla aikamatkan lapsuuteen. Kun maistoin hopeisen alieninkin mutustelemia karkkeja tajusin heti niiden olevan isompia versioita lapsuuden lauantaipusseissa olleista hedelmäkarkkiaskeista. Maku oli niin sama ja muutkin tytöt olivat samaa mieltä. Mun on niin ostettava tuollainen pussi jouluksi jos vaikka perhekin muistaisi nämä herkkukarkkini vielä.

Karkkeja tuli niin runsaasti, että niitä riitti mainiosti vielä sunnuntain kemuihin. Silloin kokoonnuimme Ceciliin babyshowerien merkeissä. Pöytä oli katettu brunssiksi perjantain napostelujen sijaan. Pääsin boolimestariksi ja keksinkin superraikkaan boolin, joka yllätti positiivisesti meidät kaikki. En nyt muista tarkkaan suhteita, mutta käytin boolissa sitruunavichyä, mansikkamehua, kranaattiomenamehua ja viipaloin sekaan muutaman limen. Paljon jäitä ja raikas booli oli valmis.

Kiitos kivoista kemuista tytöt ja kiitos Halvalle herkuista! <3

Herkuista tulikin mieleen, että millaisia joulukalentereja teillä on? 


11 comments:

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.