Victoria's Secret

December 7, 2014

Olen viime päivinä fiilistellyt tulevaa Tukholman reissua ja Victoria's Secretin myymälään pääsemistä. Samalla muistin, että arkistoista löytyy muutama aiheeseen sopiva kuva, jotka otin Kreetan reissun jälkeen. Syyskuussa oli vielä sitä ihanaa auringonpaistetta jonka valossa sai upeita kuvia sisälläkin. Hankin Hanian lentokentältä kuuden tuotteen setin joista osan annoin lahjoina eteenpäin. Hyvien tuoksujen lisäksi Victoria's Secret hallitsee kauniit pakkaukset ihan ostoksien mukana tulevista paperikasseista alkaen.

Niiden paperikassien näkemisestä kiinnotukseni Victoria's Secrettiä kohtaan sai alkunsa. Kun ensimmäisen kerran Jenkeissä astuin liikkeeseen sisään ihastuin konseptiin täysillä. Kun kokeilin merkin alushousuja en ole enää suostunut muita jalkaani laittamaan. Tulevalta reissulta olisikin tarkoitus juuri niitä hankkia lisää. Lähdemme Erikan kanssa torstai iltana Viking Linen Gracella kohti Tukholmaa. Marraskuussa Gracelle avattiin VS:n myymälä ja innolla odotankin, että millaisen valikoiman se pitää sisällään. Tukholmaan on myös syksyllä avattu ensimmäinen Victoria's Secretin myymälä ihan katutasoon ja se sijaitsee Hamngatanilla.
Lupaan raportoida sitten reissun jälkeen, että millaisen valikoiman nämä liikkeet pitivät sisällään.

Söpöä sunnuntaita kaikille! <3


6 comments:

 1. Eii vitsit nuo tuotteet on niiiin ihania <33 harmittaa kun en oo koskaan päässyt liikkeeseen :(( toivottavasti teet hyviä löytöjä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne vaan on niin söpöjä ja parhaita. <3
   Älä ole harmissasi, ehdit varmasti vielä käymään ja nettikaupasta kannattaa shoppailla joulun jälkeen kun tuotteet ovat hyvässä alessa. :)

   Delete
 2. Mä just kanssa tilasin muutaman putelin noita tuoksuja. Innolla odottelen, koska posti saapuu :D

  ReplyDelete
 3. Miltä toi vanilla lace tuoksuu? Esim. Verrattuna coconut passioniin? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sen tuoksu ei ole niin makea kuin coconut passionin. :)

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.