Yesterday was great

December 6, 2014

Itsenäisyyspäivään tuli herättyä pitkiltä yöunilta. Ensimmäiseksi kurkkasin ikkunasta ulos, koska toivoin että yön aikana olisi tullut lunta. Lumi kun mielestäni kuuluu itsenäisyyspäivään ja jouluun. Vettähän siellä satoi ja oli yhtä pimeää kuin illallakin. Ehdotinkin Tomille, että tekisimme aamupalaksi vohveleita. Ja kyllähän päivään tuli heti enemmän juhlan tuntua spessulla aamiaisella. 

Eilinen oli oikein onnistunut. Meitä oli viiden tytön bloggaajaporukka Cecilissä myymässä kaappien sisältöä ja ihmisiä löysi oikein kivasti blogikirppikselle. Myös äiti piipahti piristämässä iltaamme ja toi joulukakun tullessaan. Olin kysynyt tytöiltä, että olisiko heillä kirppiksen jälkeen aikaa jäädä juomaan kupposet glögiä. Kun ovet oli lukittu ja pöydät tyhjennetty vaatteista, istahdimme alas nauttimaan ihanasta glögihetkestä.
Oli mukavaa, kiitos tytöt! <3

Laitoin tällä viikolla Cecilin ikkunalle pari lasipurkkia, jotka täytin joulupalloilla. Mietin, että jos tänään laittaisi joulun kotiinkin. Ensin kyllä katson lähetyksen Itsenäisyyspäivän vastaanotosta. 
Olen aina tykännyt katsoa sitä ja samalla ihastella sekä kauhistella ihmisten asuvalintoja. 
Oma asuni on tänään kotoisa, mutta mielessä juhlan tuntua.

Rauhaisaa Itsenäisyyspäivää kaikille! <3


5 comments:

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.