Hello year 2015

January 2, 2015

Mikä siinä on, että kun on aikaa niin ei saa mitään aikaiseksi?
Vuoden ensimmäinen päivä vaan hujahti, tekemättä mitään. Mulla olis oikeasti ollut vaikka ja mitä postattavaakin, mutta nyt joudun vain kertomaan, että mitä tämän vuoden ensimmäisille päiville olen suunnitellut. Asukuvia, arvontapostaus sekä teidän toivoma joululahjapostaus on myös tulossa.
Miltäs kuulostaa? :)

Tein teille pari kollaasia vuoden 2014 viimeisenä päivänä otetuista kännykuvista. Jostain syystä kuvat vetivät ihan hirveän rakeisiksi, joten siksi jouduin jättämään ne näin pieniksi. Toivottavasti saatte kuitenkin jotain selvää.

Pikkuhiljaa pitäisi siirtää ajatukset arkeen, joka näiden rikkonaisten viikkojen jälkeen koittaa väistämättä. Ensi viikolla saa vielä nauttia yhdestä arkivapaasta ja sitten on aika ryhdistäytyä ihan tosissaan.

Mutta nyt nukkumaan sillä perjantaina olisi tarkoitus suunnata töihin Helsinkiin.
Tuntuu, että koko viikko on ollut yhtä viikonloppua vaikka se on nyt vasta oikeasti tulossa.

Mukavaa vuoden ensimmäistä perjantaita kaikille! <3
4 comments:

 1. Hyvää uutta vuotta sullekki ! ♥ puspus!

  ReplyDelete
 2. Mua on aina askaruttanut toi Arizona juoma..onko se joku terveysjuoma vai? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm, en kyllä osaa tohon vastata. Itse olen vaan ajatellut että merkki pitää sisällään jääteetä erilaisissa pulloissa. Osa on light versioita ja osassa taas sokeria niidenkin edestä. Pullot ovat kauniita, mutta pelkän sisällön takia en ostaisi - parempaakin jääteetä on olemasssa. :D

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.