Instagram photos

January 18, 2015

Olen viimeisen parin kuukauden aikana koukuttunut instagramiin entistä enemmän. Syynä on uusi puhelin, josta en sen suuremmin ole maininnut, mutta tarkkasilmäiset ovat joissain selfieissä asian ehkä huomanneet. Elin jonkinlaisessa symbioosissa iPhone neloseni kanssa lähes päivälleen neljän vuoden ajan. En voinut edes kuvitella, että hankkisin enää muuta kuin iPhonen. Kun hyvin palvellut kännykkäni alkoi olemaan hidas ja kännykällä otettujen kuvien laatu rupesi turhauttamaan liikaa niin hurautin Sonera kauppaan ja hankin iPhone6:sen.

En voisi tyytyväisempi hankintaani olla ja Apple rakkauteni vain kasvaa. Ensin kutonen tuntui ihan hirveän isolta nelosen jälkeen, mutta nyt kun olen kännyä pari kuukautta käyttänyt olen tottunut siihen ja se on kyllä ihan täydellisen kokoinen.
Nyt kelpaa kännykällä napsia kuvia eikä laadusta tarvitse turhautua. Käykäähän kurkkimassa instaani, josta löydyn nimellä reetta_e.

Tein teille muutaman kollaasin kuvista, joita kännykkääni on kerääntynyt marraskuussa ja joulukuussa. Onko tällaiset kollaasipostaukset muuten teistä kivoja? Olisiko kiva nähdä niitä useamminkin? :)
 
Joulukuun ekat asukuvat./ Yksi lemppari paikkani Helsingissä, Stockmann./ Tukholmassa paistoi aurinko kun olimme Erikan kanssa suuntaamassa NK:lle.

Yksi kaunein näkemistäni kukkakimpuista koristi kattausta Gina Tricotin pressitilaisuudessa marraskuussa./ Victoria's Secretin lahjapakkaus, jonka olin tuonut Kreikan reissulta./ Tuoksujen fiilistelyä Viking Gracelle avatussa VS:n myymälässä./ Macarons leivos Kuiron kahvilassa, Salossa.

Asua marraskuun lopulta./ Gina Tricot SS15./ Aamiainen ihanan Juulin kanssa La Torrefazionessa./ Asukuvat Helsingin reissulta.

Sushia Helsingissä./ Aamianen Espresso Housessa Tukholmassa./ Kesän fiilistelyä, kuva on otettu Kreetan lennolta./ Sushia Tukholmassa. 

Leppoisaa sunnuntaita kaikille! <3

6 comments:

 1. Tee ihmeessä enemmänkin tällaisa postauksia, näitä on niin kiva katsoa ja lukea vaikka seuraankin sua myös instagarmissa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Pinja mielipiteestäsi, näitä rupeaa siis tulemaan enemmän. :) <3

   Delete
 2. Sun Insta-tiliä on aivan ihana seurailla, kun kuvat ovat aina niin kauniita! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten kiva kuulla, kiitos ihana Noora! <3

   Delete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.