Gina Tricot SS15

February 19, 2015

Selailin aamulla kamerassa olevia kuvia ja löysin sieltä kuvat, joiden olemassaolon olin ihan totaalisesti unohtanut. Siirsin kuvat äkkiä koneelle, koska postaus on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan. Kaupat meinaan tulvivat kevään ihania uutuuksia. Ja koska nenäni on päättänyt pikkuhiljaa muuttua punaisesta perus valkoiseksi, niin hain tänään Hennesiltä yhden himoitsemani uutuuden. Instasta pääsee jo stalkkaamaan, että mitä suloisen pastellista kävin kotiuttamassa.


Oli ilo päästä loppuvuodesta katsastamaan Gina Tricotin SS15 -mallistoa ihanien bloggaajien kanssa vähän erilaisempaan tilaisuuteen. Ravintola Olossa järjestetyssä tilaisuudessa meille oli katettu pöydät valmiiksi kera nimilappujen. Ensin ihasteltiin tulevia uutuuksia ja sitten nautittiin ruoasta ja mukavasta seurasta. Jouduin kiiruhtamaan töihin niin en ihan koko ruokailua ehtinyt olla paikalla, mutta kuvia uudesta mallistosta onneksi ehdin napata.


Kevään värimaailma näyttää siltä, että jokaiselle löytyy varmasti jotain mieleistä. Itse olen vakkarin valkoisen lisäksi hurahtanut ihan tosissani pastellinsävyihin. Neonväreihin en tunne vetoa kuin huulipunien muodossa, ainakaan vielä.


Mikä on teidän värirakkaus tänä keväänä?


Pastellisia päiviä kaikille! <3


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

8 comments:

 1. Mä alan tuntemaan sut, koska arvasin heti tuolta blogin sivun "bellataulusta" et bikinikuvat on sun :D

  ReplyDelete
 2. Oih mikä ihana pitsi-ihanuus tuolla joukossa onkaan! <3

  ReplyDelete
 3. Aivan superit noi biksut ja toi pitsipaita! Ja aivan varmasti myydään sekunnissa loppuun eli täytyy olla kärppänä ;)

  www.essiesophie.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Toi on muuten hyvä huomio, täytyy siis todellakin olla kärppänä mestoilla! :D

  ReplyDelete
 5. Oliko tuolla mahdollisesti mitään keltaista tulossa? :D kamala himo erilaisiin keltaisiin paitoihin!!!

  ReplyDelete
 6. No tiiätkö ei ollut ja sitä vähän itsekin ihmettelin, koska keltaista on nyt täksi kevääksi tulossa enemmän kuin viime vuonna. Mutta uskoisin että Ginaltakin keltaista lähempänä kesää tulee, ihan koko mallisto kun ei tuolla ollut esillä. :)

  Musta tuntuu, että keltaista löytyy aina COS:lta, koska siellä on niin ihanan värikkäitä vaatteita. Kannattaa käydä kurkkimassa. :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.