Instagram photos

February 5, 2015

Vietin eilen mukavan vapaapäivän Helsingissä. Tai no piipahdin aamulla töissäkin, mutta melkein vapis kuitenkin. Räntäsäde oli viimein loppunut ja saimme ystäväni kanssa napattua asukuvatkin Töölön hoodeilla. Käväisin tänään katsastamassa Bestsellerin uudet upeat tilat Espoossa ja eksymisvaarakin tuli eliminoitua, kun samassa bussissa sattui istumaan Elsa ja Mimmi. Oli mitä mukavinta päästä tutustumaan näihin tyttöihin, kiitos kivasta seurasta! <3


Lisää juttua tai paremminkin kuvia on tulossa keskiviikosta myöhemmin. Nyt olisi aika kurkata viime viikkojen kuulumisia insagram kuvien muodossa. Tänä vuonna en ole tainnut olla päivääkään ilman instagramia, en vaan pysty vastustamaan ihmisten upeita kuvia saatika filtterien tuomaa viimeisteltyä ilmettä. Instagramista minut löytää nimellä reetta_e, tervetuloa seurailemaan.


insta32Lounas sushibuffassa./ Lasit kuohuvaa rakkaan ystävän kanssa hänen ulkomaille muuton kunniaksi./ Samana päivänä annoin hänelle myös tuollaisen rannekorun./ TB Magnumit Spaltin pressipäiviltä.


insta31Kävin viime perjantaina testaamassa kulmakarvojen tuuhennosta./ Zeroa matkaeväänä./ Acon tilaisuus Hotelli Kämpin peilisalissa./ Asukuva viime viikolta.


insta33Blogissa oli meikkivinkki näistä tuotteista./ Details./ Ja details syksyltä 2013, jolloin olin Köpiksessä Biancon Fashion Army leirillä./ Tummien silmänalusten pelastaja.


insta34TB asukuva Köpiksestä 2013./ Tän vuoden ekat laskiaispullat./ Lounas Fontanassa, parhautta./ Asukuva tammikuun lopulta.


Mukavaa torstaita kaikille, pian onkin taas jo viikonloppu! <3


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

6 comments:

 1. Mun alkoi just tekee ihan kamalasti mieli sushia, en edes muista koska viimeksi olen sitä herkkua saanut! :)

  ReplyDelete
 2. Tuo viimeisen kuvan pörrötakki on niiin ihana. <3_<3

  ReplyDelete
 3. Sushi himon iskiessä sitä on jotenkin ihan pakko saada. Oon harkinnut, että opettelisin tekemään itse, koska Salossa ei oo mitään sushipaikkaa.
  Kävitkö Turussa sushilla? :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos Noora! <3 Se on kyllä noussut omaksi lempparikseni lämpimyytensä ansiosta. :)

  ReplyDelete
 5. Kauniita kuvia kaikki! Ja vitsit mitä kaikkia herkkuja nyt näiden takia alkoikaan tehdä mieli :D

  ReplyDelete
 6. Kiitos Maria ja ymmärrän hyvin mitä tarkoitat! :D

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.