Last few weeks on Instagram

February 17, 2015

Viikko on lähtenyt käyntiin superflunssaisena. Onneksi enää huomenna tarvitsee tsempata itsensä töihin ja sitten edessä on neljän päivän miniloma. Ja mikä parasta, ilman mitään suunnitelmia. Helmikuu ei jotenkin vaan ole ollut minun kuukauteni niin pieni breikki on enemmän kuin paikallaan.


Viimeiseen pariin viikkoon on kuitenkin mahtunut kivoja juttuja ja ajattelinkin käydä ne teidän kanssa läpi Instagram kuvien muodossa. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että filtterit vaan tekevät maailmasta niin paljon kauniimman. Minut löytää instagramista nimimerkillä reetta_e.


week7Ensimmäinen keväinen asu./ Rakkaan ostamat tulppaanit./ Ihana kevätfiilis Polhemilla./ Keväiset asukuvat.


week74Glitterin supersöpö laukku./ Selected Femmen SS15 uutuus./ Acon tilaisuus Hotelli Kämpissä./ TB 2013 kuva syksyiseltä Köpiksen reissulta.


week72Kotimatka eväänä Oreo jätskiä./ Jokerit./ Hartwall Areenalla KHL-matsissa./ Matsi oli jännä. :D


week73Tän vuoden lemppariasukuvat./ Marmorirakkautta kera uusien Monkin aurinkolaisen./ Ale ostokset & Other Storiesilta./ Ja vähän vielä sitä asua.


week75Tunnelmaa Jokerien KHL-matsista./ Kävin testaamassa Beauty Charmissa kulmakarvojen tuuhennusta ja siitä löydät enemmän juttua edellisestä postauksesta./ Edes sydämelliset nenäliinat eivät saaneet flunssaa karkoitetuksi sunnuntaina./ Kaunis talvimaisema kotitieltä kuvattuna.


Tällaista kaikkea tänne, mitäs teidän Helmikuuhun on mahtunut? :)


Mukavia päiviä kaikille! <3SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

2 comments:

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.