Spring outfit

February 10, 2015

Kun päälle puetaan valkoista, isosti, tuo se heti mieleeni kevään. En tiedä pitäisikö tuota pitkää valkoista unelmaa kutsua takiksi, jakuksi vai kimonoksi. Itselläni tulee siitä mieleen kimono tuon kukkakuvion takia. Superohutta matskua se ainakin on, niin ohutta ettei kuvien ottamisesta meinannut tuulen takia tulla mitään, mutta eihän tuota nyt mitenkään olisi voinut piilottaa paksun talvitakin alle.


Tänään ilmassa oli oikeasti kevättä. Auton mittarissa komeili +7. Viime viikolla taisi olla asteet nollassa kun näitä kuvia ystäväni kanssa Helsingissä otimme. Uskon, että vielä jokunen viikko on realistisempaa haaveilla kuvien otosta nollakelissä kuin paistatella päivää reilusti plussan puolella. Tai ainakin jos ajattelen näin, ei se yllättävä takatalvi ehkä tunnu niin pahalle.


Odotan kevättä ja sen mukanaan tuomaa energiaa. Tällä hetkellä akkuni tuntuvat olevan kulutettu vähän liiankin loppuun. Haluankin muistuttaa teitä kaikkia sellaisesta tärkeästä asiasta kuin itsesi hyvinvoinnista. Välillä on hyvä pysähtyä hetkeksi ja kuunnella, että mitä kropallasi on sinulle kerrottavana. Tulen varmasti palaamaan tähän aiheeseen toisenkin kerran, mutta vielä ei ole sen aika, sanat vasta hakevat paikkaansa.


Palataanpa asuun. Testasin meinaan ensimmäisen kerran vaaleanliilaa huulipunaa tuon asun kanssa. Tykkäsin punasta hirmuisesti, mutta valitettavasti se ei näissä kuvissa mitenkään isommin erotu. Täytyy ottaa se siis paremmin esittelyyn toisen kerran. Ja nyt jos koska on hyvä syy kuvata meikkejä, koska olen viimein saanut hankittua itselleni sen kauan haaveilemani marmorialustan. Eli meikkikuvia odotellessa.


Ihanaa kevään odotusta teille kaikille! <3


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC Kuvat: Inna


Aurinkolasit, Gina Tricot / Kimono, Bik Bok / Mekko, H&M / Kengät, Skopunkten


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

8 comments:

 1. Iiihhana! Olli sano et ollaan ku joku labrakaksikko :D

  ReplyDelete
 2. Ihana sinä siellä! <3
  Haha, pisteet Ollille! :D
  Mut hei, täytyy kyllä saada meistä kaverikuva noiden kanssa!! <3

  ReplyDelete
 3. Piti tulla vartavasten kurkkaamaan tänne viimeisimmät tyyli-ideat, etten ole aamulla taas ihan jälkeenjäänyt kun nähdään ;) Ihana takki! Ja ihanat uudet sivut! Ja mäkin ostin tänään valkoista! :) Huomenna ehkä näkyy...

  ReplyDelete
 4. Hihii, ihana Hanna! <3
  Sun paita oli kyllä niin freesi! :)
  Ihanaa lomaa sinulle! <3

  ReplyDelete
 5. No heeiii, nyt on pyjamarotsi sitten ihan päällä asti! Hauska setti, mä oon kanssa fiilistellyt valkoista viime aikoina - sitä se auringon näkyminen heti teettää. :)

  ReplyDelete
 6. No nyt on juu! :D
  Ootan niin, että pääsisin pukemaan sen shortsien kanssa - kesää kaipaillen... :D
  Oon samaa mieltä, aurinko ja valkoinen kuuluu jotenkin yhteen. :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.