TB Summer

February 25, 2015

Musta tuntuu, etten nyt millään pääse yli tästä kevään ja kesän kaipuusta. Ajatukseni karkaavat aurinkoisista päivistä haaveiluun taukoamatta. Uskaltaisikohan jo kohta kulkea paljailla nilkoilla ja rikkinäisillä farkuilla ilman pelkoa siitä, että flunssa hyökkäisi uudelleen kimppuuni? Tätä päätöstä ennen täytyy myös kaivaa kaapin kätköistä jotain voidetta, jolla ihoon saisi vähän hehkua.


Koska harvinaista valoilmiötä, aurinkoa meinaan, ei ole näkynyt kohta ikuisuuteen niin päätin kutsua sen käymään edes täällä blogin puolella kuvien muodossa. Viime kesä oli säiden puolesta ihan huippu ja sen ajan mitä en ollut töissä niin vietinkin lähinnä meidän takapihalla tai parvekkeella. Kesä oli alkoholittomien mojitojen ja ulkona syömisen juhlaa. Yhden kesäpäivistä vietin meidän pihalla ystäväni kanssa rentoutuen ja herkutellen. Se päivä jäi mieleeni hyvin, koska meillä oli niin älyttömän hauskaa. ♥


Tulevasta kuvamateriaalista annankin sellaisen varoituksen, että kesäikävä saattaa kasvaa entisestään ja samoin herkkuhimon iskeminen on hyvinkin mahdollista.


 Kuullaan taas pian! ♥


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

4 comments:

 1. Ihania kesäkuvia! Täytyy vain tovoa, että noi säät tuosta nyt lämpenisivät ja kevät tulisi ihan kunnolla! :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos Pinja! <3
  No juu, juuri sitä toivon kovasti itsekin. :)

  ReplyDelete
 3. Samat fiilikset kyllä. Nyt sais ainakin tää harmaus loppua jo!

  ReplyDelete
 4. Hei juurikin näin! Nyt on ollut yli viikon pelkkää harmaata niin kyllä alkaa tympiä.

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.