Testauksessa kulmakarvojen tuuhennus + alennus lukijoille

February 15, 2015

Siitä on varmaan parisen vuotta kun törmäsin ensimmäisen kerran artikkeliin, jossa kerrottiin kulmakarvojen tuuhentamisesta. Harmikseni artikkelissa kerrottiin, että kulmat olivat silloin iso villitys Amerikassa. Jäin siis odottelemaan, että tämä kauneudenalan uutuus rantautuisi Suomeenkin. Viime vuoden lopulla bongasin facesta Helsingissä sijaitsevan kauneushoitolan, Beauty Charmin*, jossa kulmakarvojen tuuhennuksia tehdään.SAMSUNG CSC*postaus toteutettu yhteistyössä Beauty Charmin kanssa.


Hoitolaa pitää suloinen Eveli, joka on valmistunut puolisen vuotta sitten Suomen Kosmetologikoulusta. Kulmien tuuhennusten teon hän on aloittanut marraskuussa, eli tämä on vielä todella uusi juttu Suomessa. Kuinka moni ei ole kulmien tuuhentamisesta mitään koskaan kuullutkaan?


Olen sellainen harmaa hiirulainen, eli perus maantieharmaa väritys löytyy niin hiuksista kuin kulmistakin. Ja niitä kulmia, kun niitä ei jotenkin edes ole. Olen aina haaveillut tuuheista ja kauniista kulmista joille ei tarvitsisi aamuisin tehdä tyyliin mitään, mutta mikään aamu en ole herännyt sellaisten kulmien kanssa, jännä juttu. Niinpä suuntasin pari viikkoa sitten innoissani testaamaan, että mitä kulmistani voisi saada aikaan. Kulmakarvojen tuuhennuksessa idea on aika sama kuin ripsien laitossa - kuituja liimataan yksitellen omiin kulmakarvoihin. Kulmia tehdessä kuituja voi liimata myös suoraan iholle, mutta silloin ne eivät pysy montaa päivää, koska kunnollista kiinnityspintaa ei ole.


En yleensä liiku julkisilla paikoilla niin, etten olisi kulmiani laittanut edes jotenkin. Joten nyt ollaan semisti menossa mukavuusalueen ulkopuolelle kun on ennen ja jälkeen kuvien vuoro. Mutta mitä sitä kieltämään, totuus on tämä ja pysyvästi sitä on mahdotonta muuttaa. Ilman kulmien laittoa näytän mielestäni lapselta.


kulmat11


Ensin hajakarvat nypittiin pois ja koska kulmani ovat niin vaaleat, laitettiin niihin myös väri. Sen jälkeen alkoi tuuhennus vaihe eikä se tuntunut miltään. Kokemus oli ihanan rentouttava ja melkein nukahdin hoitopedille lämpöisen peiton alle. Eveli teki niin upeaa työtä, että noita kulmia ei voisi tietämättä kuvitellakaan muiksi kuin omiksi. Koukutuinko? Varmasti tulen laitattamaan tällaiset kulmat uudelleenkin.


Miltä näyttää? Kiinnostaisiko sinuakin kokeilla? Postauksen lopusta löytyy loistava tarjous kulmien tuuhennuksen testaukseen. 


kulmat12 SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC


Ja sitten se lupaamani tarjous kulmien tuuhennukseen. Normaalisti kauneushoitola Beauty Charmissa tehtävä kulmien tuuhennus maksaa 65€ ja jos kulmat on tarpeellista värjätä, maksaa se 16€. Mutta maaliskuun loppuun asti on sinulle mahdollisuus saada kulmien tuuhennuksesta -30% alennusta mainitsemalla blogini nimen varauksen yhteydessä. Jos kulmasi tarvitsee värjätä laiton yhteydessä saat värjäyksen puoleen hintaan. 


Beauty Charm / Puistokatu 7A 41, Helsinki / 050 516 7232


Jos joku on jo koittanut kulmien tuuhennusta tai käy nyt koittamassa tämän postauksen myötä, niin kuulisin mielelläni kokemuksistanne. :)


SAMSUNG CSCSEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

4 comments:

 1. Minkä merkkiset kuvassa olevat silmälasit ovat?

  ReplyDelete
 2. Nää on Emilia Guccin ja miesten mallistoa. :)

  ReplyDelete
 3. Olen kiinnostunut kulmien tuuhennus koulutuksesta, mutta en meinaa löytää merkkiä, jonka 3D tekstuuri olisi iholle turvallista. Kauneudenalan ihmisenä varmasti tarkistit kyseisen merkin tekstuurin incin? Jos ei sisällä 2-cyanoacrylatea (etyyliakrylaatti, joka on siis vaarallista joutuessaan iholle) niin olisin kiinnostunut tuosta merkistä! :)

  ReplyDelete
 4. En osaa valitettavasti vastata kysymykseesi. :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.