Totally failed

February 28, 2015

Jokainen tietää ne päivät, jolloin vaan mikään ei tunnu menevän putkeen. Asiat saattavat olla todella pieniäkin, mutta kun samaan päivään niitä sattuu enemmän kuin yksi tai kaksi tai... Niin olis vaan parempi jäädä himaan ja lopettaa yrittäminen. Koska olen tänään taas kerran onnistunut keräämään näitä onnistuneita kokemuksia niin oli aika toteuttaa kauan mielessä ollut postaus. En ole koskaan ennen tällaista tehnyt, mutta bongattuani Milkainnamaarian postauksen epäonnistuneista asukuvista, muistin aiheen ja aloin käymään muistikorttiani läpi. Eipä tarvinnut moniakaan asukuvia käydä läpi kun kuvasaldo oli jo niin jäätävä, että naureskelin koneella ääneen.


Veikkaan, että olen onnistunut tänään suunnilleen nämä samat ilmeet käymään kasvoillani läpi - epänormaali naama kun tuntuu olevan tavaramerkkini muistikortin kuvasaldosta päätellen. :D Aamu alkoi ihan hyvin, paitsi melkein myöhästyin Helsingin bussista. Työtkin sain tehtyä kunnialla, mitä nyt tunnuin tiputtavan kaiken lattialle ja sainkin desinfioida työvälineitä oikein urakalla. Olin koko viikon haaveillut sushista ja oikein odotin, että pääsen Helsingissä sitä syömään. Näin jo silmissäni Stockan sushi tiskin. Kun pääsin Stockalle ei mitään lemppareitani enää ollut jäljellä. Ei irtotiskissä, eikä valmiissa pakkauksissakaan. Aikaa ei ollut kovinkaan paljon bussin lähtöön, joten päätin napata Kampista Piknikin uuniperunat matkaevääksi. Hetken jo annostani odotettua sain kuulla, että valitsemani täyte olikin loppu. Aikaa vaihtoehto kolmoselle ei ollut, joten keksin jotkut random täytteet ja minuutin ennen bussin lähtöä laskeuduin liukuportaat alas. Ruuduissa oli bussien määränpäät väärin ja meinasinkin astua väärään bussiin. No onneksi ehdin siihen oikeaan ja tilaakin oli ihan mukavasti.


Sitten nappasin nälissäni ruoan kassista, namskis, kunnes hokasin, että aterimet olisi voinut olla ihan kiva juttu. Eli enpä sitten syönytkään mitään. Olin ajatellut, että käyn kaupassa kun olen perillä, mutta päätin ihan turvallisuussyistä suunnata suoraan kotiin.


Jos vielä joskus haen jotain ruokaa mukaan niin aion kyllä kysyä 13 kertaa, että onhan ne aterimet varmasti messissä. 


Tämmöstä tänne, mitäs teille kuuluu? Entä kiinnostaako nähdä näitä upeita kuvia lisää? :D


failed1IMG_5900SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCfailed2SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

12 comments:

 1. Ihania <3
  Ja joo, mä todella tiedän noi päivät kun ei oikeen lähe, ei sitten mikään!

  ReplyDelete
 2. Hahahha. Ihan loistavia kuvia, pilalle menneet otokset on aina parhaimpia. Katoin aina leffoistakin blooperssit. Kiitos rohkeudestasi ja hyvistä nauruista! Ihanaa rohkeutta ja erilaisuutta. On hauska nähdä, että myös kauniit bloggaajat on ihan tavallisia ihmisiä. Go Reetta! :-)

  ReplyDelete
 3. No älä, ne on ihan mahdottomia! Ja ei sellasia kenellekään toivo, mutta on se silti ihanaa kun löytyy näitä samiksia! :D
  Kiitos, heh! <3

  ReplyDelete
 4. Kiitos kivasta kommentistasi Daphne ja kiva, että onnistuin piristämään iltaasi! :)

  ReplyDelete
 5. Vika rivi on loisto! :D Voi jee, mä en edes ala kertomaan sulle mun torstaista, se oli osittain vieläkin suurempi FAIL, kun sun päiväsi tuntuu olleen... Kävin muun muassa kahdesta peräkkäin kaupassa; ekalla kerralla siis huomasin jo lompakon jääneen kotiin, mutta onnistuin unohtamaan tän asian kymmenessä minuutissa, ja suhasin äkkiä ennen junan lähtöä vielä TOISEEN kauppaan, vain huomatakseni taas hieman ennen kassajonoa, että niin, se helvetin lompakko on siis edelleen siellä kotosalla... :D :D OMG, joskus ei vaan lähdeä. :P Ihanaa viikkaria! <3

  ReplyDelete
 6. Hahha kiitos aamun nauruista :D Ihan loistavia kuvia!

  ReplyDelete
 7. eikää ihania kuviaa :D:D<3 oot nii söpö!!

  ReplyDelete
 8. Joo, parhaat säästi viimeiseksi! :DD
  Hei EIKÄ, toi on jo aika huikea suoritus! :D

  Kiitos samoin ihana! <3

  ReplyDelete
 9. Jee, kiva, että onnistuin piristämään sua flunssan keskellä! :D <3

  ReplyDelete
 10. Vai että söpö! :DDD

  Kiitos ihana! <3

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.