Yhtä kokemusta rikkaampi

February 12, 2015

Jääkiekko on laji, johon liittyy paljon muistoja. Pienestä asti halusin seurata isän kanssa jääkiekon MM-kisoja. Usein nukahdin sohvalle hänen viereen, mutta kun ikää tuli lisää laitoin silmät kiinni enää silloin kun jännitti liikaa. Viimeiset seitsemän vuotta olen jännittänyt kisoja yhdessä Tomin kanssa ja nykyään olen kuulemma vähän turhankin äänekäs kannattaja. Mutta hei, tunteella niitä matseja täytyy katsoa.


Kun sain Republic Showroomilta kutsun Jokerien KHL-matsiin niin ainut oikea vastaus oli kyllä. Olin todella innoissani tästä hienosta mahdollisuudesta, eikä Tomiltakaan tarvinnut pahemmin kysellä, että kiinnostaako. Itse en ollut Hartwall areenalla käynyt kuin kerran aiemmin ja lätkään verrattuna silloinen visiittini musikaalin parissa oli aika laimea kokemus.


Maanantain lätkäilta oli järjestetty yhteistyössä NordicBetin kanssa ja meitä bloggaajia oli paikalla muitakin. Pääsimme kurkkimaan kulissien taakse, että mitä kaikkea yhden ottelun ylläpitoon vaaditaankaan. Kierros oli mielenkiintoinen ja antoi luvan odottaa illan tuovan mukanaan muutakin kuin jääkiekkoa. Ja sitä se olikin. KHL-ottelu Jokerit vs. Dynamo Moskova oli jääkiekon lisäksi aikamoinen show. Olen pari kertaa käynyt katsomassa NHL-matsia ja oli hauska huomata miten Suomeen oli tuotu samoja juttuja joita siellä otteluissa olen nähnyt. Hyvin ne tuntuivat saavan yleisön mukaan täälläkin.


Olin jotenkin niin innoissani illasta, että kuvaaminen jäi turhankin vähäiselle. Muutama kiva kuva löytyi omasta kamerasta ja pari kuvaa sain käyttööni Republic Showroomilta, kiitos niistä. Aitiossa meitä odotti ihanan ruoan lisäksi Jokerien pipo, huivi ja pelipaita. Oon tässä tuuminut, että stailaan ne vielä johonkin asuun sopivaksi. Valkoista, keltaista ja punaista, nehän on ne kevään värit, vai mitä? :)


Iso kiitos mahtavasta illasta kaikille paikalla olleille. Tämä tyttö hyppäsi kotimatkalle yhtä hienoa kokemusta rikkaampana. Ainut mikä jäi harmittamaan oli se, että Jokerit ei voittanut ja se etten uskaltautunut aitiossa vierailleen Jari Kurrin kanssa samaan kuvaan, mutta jos minäkin olisin mennyt kuvaan, niin ehkä Jari ei olisi ehtinyt maistelemaan popcorneja ollenkaan. :D


Ihanaa lähestyvää viikonloppua kaikille! <3 


NordicBet-09012015_8SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC NordicBet-09012015


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

2 comments:

  1. Kuulostaa ihan mahtavalta! KHL-matsia on kyllä pakko päästä itsekin katsomaan vielä joskus!

    ReplyDelete
  2. Voin kyllä lämpimästi suositella! :))

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.