Graphic playsuit

March 26, 2015

Jumpsuit, playsuit, haalari, onepiece... Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ja etten sekoa niin sovitaan, että tässä postauksessa puhun vaan playsuitista, koska otsikossakin niin lukee. Kun playsuitit alkoivat pari vuotta sitten saapua takaisin kauppojen hyllyille olin todella innoissani - jotain uutta päälle puettavaa. Sitten havahduin siihen ongelmaan, että 178cm pitkälle ei ihan helposti sopivaa yksilöä löydykään. Monet hyvät naurut olen tämän parin vuoden aikana pukukopissa saanut kun haara-olka väli on ollut vähän turhan timmi.


Mutta ei siitä sen enempää, paitsi sen verran, että kaappiini ei ole montaakaan playsuittia kerääntynyt tästä ongelmasta johtuen. Vaikka Zaran mitoitus on yleisesti aika niukkaa niin pitkiä ihmisiä on playsuittien suhteen ajateltu. Kaksi lemppariani olen meinaan sieltä löytänyt ja molemmat vieläpä Hanian Zarasta. Onni potkaisi minua playsuitin suhteen kun pääsin tekemään yhteistyötä Ivyrevelin kanssa. Kevään uutuuksista löytyi kuvissa näkyvä mustavalkoinen playsuit, joka sattui olemaan tarpeeksi pitkä, jes.


Puin sen ensimmäisen kerran päälleni viikonloppuna. Kääräisin lahkeet rullalle ja heitin Reebokit jalkaan. Rento takki, kirkasta huulipunaa ja arskat, niin yksi lemppari asukokonaisuuteni tässä kuussa oli valmis. Se fiilis kun ei tarvitse miettiä ylä- ja alaosaa vaatekaapista erikseen on todellakin tervetullut vierailemaan luonani useamminkin.


Mutta mitäs te tykkäätte? Onko playsuit teidän juttu vai ehdoton NoNo?


Mua muuten jännittää tällä hetkellä aika lailla. Suuntaan aamusta kampaajalle kokeilemaan jotain ihan uutta ja samaan aamuun mahtuu Salon Seudun Sanomien muotiteema, jonka tekemisessä olen ollut mukana. Saa nähdä nukutaanko tässä osoitteessa paljoakaan ensi yönä. 


Mukavia päiviä kaikille ja muistakaa nauttia hulluttelusta Hullarien hengessä! ♥


Ps. Kuvien kiharoista isot kiitokset ihanille Kamidan tytöille! ♥


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCKuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe


Sunnies, Lindex / Lips, MAC / Watch, Esprit


Coat, H&M / Playsuit, Ivyrevel (collaboration) / Sneakers, Reebok


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

6 comments:

 1. emilia (pieniä unelmia elämästä)March 26, 2015 at 9:31 AM

  Huhuh miten upea nainen voitkaan olla <33

  ReplyDelete
 2. Niin kiva asu taas, ja toi haalari on huikee! :) <3

  ReplyDelete
 3. No kuule huh,huh, vaan itsellesi upeus! <3

  ReplyDelete
 4. niin upeita kuvia Reetta!! ah rakastan Ivyrevelin vaatteita!<3

  ReplyDelete
 5. Kiitos ihana Paula! <3
  Jooo, mä oon kanssa tykästynyt niihin kovasti! <3

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.