Kakkukestit Nokialaisittain

March 24, 2015

Aikamatka lapsuuteen - sellainen fiilis minulle iski viime viikolla kun saavuin Anna-Marian kanssa Bernerillä järjestettyyn blogitilaisuuteen. Kun astuin huoneen ovesta sisään ja näin pitkän pöydän, joka oli katettu upeasti kukilla ja kakuilla kera ruusulimsan, tunsin hetkeksi oloni pikku Reetaksi, joka on saapunut ystävänsä synttärikutsuille.


Jos kattauksesta ei puuttunut väriloistoa niin ei sitä puuttunut myöskään Nokian Hai saappaista, joiden uusia värejä ja ihan uutta malliakin, Hai Lowta, olimme menneet katsomaan. En ole koskaan omistanut Hai saappaita, mutta tuttu juttu ne minulle ovat. Äiti aina jaksaa kertoa, miten hänellä on ollut keltaiset Hait ja miten ne olivat niin in hänen nuoruudessaan. Tämä nostalgisointi onkin aiheuttanut sen, että kun puhutaan Hai saappaista, näen äitini nuorena seisomassa ne jalassa isovanhempieni portailla. En edes tiedä, onko sellaista kuvaa olemassa muualla kuin omissa silmissäni. ♥


Onko teillä Hai saappaita? Ja jos on niin minkä väriset? Entä jos saisit päättää saappaisiin unelmiesi värin, niin minkä väriset ne silloin olisivat? 


Jos saisin olla mukana suunnittelemassa Hai saappaita niin klassikko mallin haluaisin nähdä neon korallina ja tuon uudet Hai Lown nudena, jossa olisi valkoinen pohja + resori.


Mukavaa tiistaita kaikille! ♥


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

8 comments:

 1. Itse voisinkin hyvin hankkia kokovalkoiset tuollaiset Hai -kenkulit! Kokovalkoiset ois aika viehättävän näköset mun mielestä! Tai sit vaikka ihan kokomustat!:)

  ReplyDelete
 2. No juu, kannatan myös valkoisia, olis ihanan freesit! :))

  ReplyDelete
 3. Uii, mitä ihania kuvia saitkaan sieltä!! Ihana päivä oli <3 Voih, nyt alkoi tekemään mieli kakkua... :D

  ReplyDelete
 4. Voi video miten ihana kattaus ja tarjottavat!! <3
  Itse voisin ottaa ihan millaiset Hai-saappaat vaan <3 Mutta toivoa jos saisi niin mustat olisi niiin mun :)

  ReplyDelete
 5. No älä, näistä tuli niin ihania! <3 Niin oli, kiitos vielä! <3
  Joo, kyllä tää postaus saa herkkuhimon yltymään. :D Huomiseen hani! <3

  ReplyDelete
 6. No niinpä, oli kyllä kaikki niin vimpan päälle laitettu!! <3

  Mustat on kyllä tyylikkäät! :)

  ReplyDelete
 7. Oi miten ihania kukkia ja värikkäitä kuvia<3 Valkoiset tai nudet kumpparit oisi kyllä hienot!

  ReplyDelete
 8. Oli kyllä yksi ihanimpia kattauksia ikinä. <3

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.