Ripped jeans

March 18, 2015

Perjantaina uskalsin tehdä sen, josta olen jo viikkoja haaveillut. Tämä on itselleni se selkeä merkki kevään saapumisesta kun voi kulkea rikotuissa farkuissa ja käärityissä lahkeissa. Okei, kyllähän polvia vähän kylmäsi tuo viime perjantain viima, mutta ei niin paljon, että olisin tullut kipeäksi. Viihdyin tässä asussa superhyvin, nii hyvin, että oikein harmittaa, miten vähäiselle käytölle tuo takki on jäänyt. Mutta se on niin ohut, että soveltuu näihin kevätsäihin talvea paremmin.


Kaipaan jo jalkaani tennareita, sellaisia puhtaanvalkoisia. Niin valkoisia, että oikein häikäisee. Niiden hankinta olkoon maaliskuun missioni, koska en vaan tiedä, että mihin valkoisiin päätyisin, kun kivoja vaihtoehtoja on niin monta.


Sain juuri tehtyä uudet kynnet itselleni ja valkoisen sijaan olen niissä jumittunut mustaan väriin. Nämä ovat jo kolmannet mustat kynnet tälle vuodelle, mutta väliäkö sillä, nyt tunnen taas oloni kotoisaksi.


Nyt onkin suunnattava suihkuun ja unille. Hyppään aamulla jo seiskan bussiin kohti Helsinkiä. Treffaan ihanan Anna-Marian kanssa heti aamusta ja ohjelmassa olisi pari pressitilaisuutta, lounasta ja varmasti myös asukuvien ottoa. Tällaiset arkivapaat on kyllä niin rentouttavia ja antaa energiaa viikon muihinkin päiviin.


Mutta mitäs tykkäätte asusta? Onko rikotut farkut teidän mieleenne vai ehdoton nono?


Kuullaan taas pian ihanat! <3


Ja hei, vielä olisi aikaa osallistua käynnissä olevaan synttäriavontaan, joka päättyy ke 18.3 klo 22.00. Arvontaan pääset TÄSTÄ.


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC  Kuvat: Anna-Maria


Aurinkolasit, Gina Tricot / Takki, H&M / Kello, Esprit (saatu)


Paita, H&M / Farkut, Bik Bok / Kengät, Skopunkten


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

4 comments:

 1. Aivan upeat kuvat taas kerran. Toi takki on todellakin ihana!

  ReplyDelete
 2. Kuolataan nyt vielä tännekin Instan lisäks, mutta siis tsiisös toi rotsi on päheä!!! :D Olis vaan pitänyt napata se Henksun aleista ku niitä vielä oli, mutta kelasin että kun on jo yksi hattararotsi ja toinen korallinpunainen, että ei voi, mut dääm, nyt harmittaa. :D La nähdään, pus! <3

  ReplyDelete
 3. Tosta takista on kyllä nyt noussut niin lemppari itsellenikin.
  Kiitos Maria! <3

  ReplyDelete
 4. Eikää, miten saatoit päästää sen käsistäsi! :DD
  Kiitos ihana ja huomiseen! <3

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.