Take me to church

March 8, 2015

Helsingin Tuomiokirkko lumosi minut upeudellaan täysin. Olen nähnyt useita siellä otettuja asukuvia, mutta ennen viime torstaita en ollut edes koskaan kävellyt massiivisia kiviportaita ylös kirkolle asti, minä täältä landelta moi. Tiedän palaavani tähän kuvausympäristöön toistekin, viimeistään kesällä. Paikka oli niin inspiroiva, että aloin heti kehitellä mielessäni sinne sopivia asukokonaisuuksia.


Paitsi, että kuvauspaikka oli upea, niin kuvista ja niiden laadusta menee kiitokset Anna-Marille, jonka kameraan muistikorttini laitoimme. Tykkäsin asusta kovasti ja se sattuikin värimaailmaltaan sopimaan tuonne oikein hyvin, mutta kuvia katsoessani jokin vain häiritsi. Sitten tajusin, että se on tuo huulipuna. Rakastan sen upeaa väriä, mutta en selvästikään käytä sitä tarpeeksi usein, koska edelleen näen itseni jotenkin outona sen kanssa. En kuitenkaan aio luovuttaa sen käytön suhteen, koska niin moni on antanut siitä positiivista palautetta. Huulipunan pigmentti ja pysyvyys ovat myös ihan omaa luokkaansa.


Tarpeeksi näitä kuvia tuijoteltuani, alkoi omatkin silmäni siihen tottumaan, jopa niin paljon, että valitsin kuvien joukosta parit lähikuvatkin tähän postaukseen. Eli kun testaat jotain uutta meikkiä niin ei kannata yhdellä peiliin vilkaisulla tehdä päätöstä sen suhteen, että se ei sopisi sinulle. Silmien kun kestää hetken tottua jonkin uuden näkemiseen. 


Blogini täyttää muuten huomenna kolme vuotta ja se tarkoittaa sitä, että ihana kevätarvonta olisi tulossa. Nyt siis kannattaa aktivoitua blogin seuraamisen suhteen, ettei vaan mene arvonta ohitse. Tämän postauksen lopusta löydät kätevästi kaikki seurantamahdollisuudet. Ja te, jotka luitte blogiani ennen muuttoa bloggerin kautta niin voitte lisätä blogini osoitteen sinne edelleen ja saada uudet postaukset päivittymään sitäkin kautta. 


♥ Ihanaa naistenpäivää kaikille upeille naisille! ♥


IMG_8423 IMG_8601 IMG_8467 IMG_8512IMG_8594IMG_8532IMG_8550IMG_8555IMG_8570IMG_8618IMG_8667Kuvat: Anna-Maria


Sunnies, Zara / Sweater, IvyRevel (collaboration) / Lips, MAC Heroine


Shorts, H&M / Coat, Zara / Shoes, Skopunkten


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

16 comments:

 1. Ihanan harmoninen asu ja kauniit kuvat A-M ottanut susta! Kaikki kohdallaan, jos tää olis Insta, laittaisin perään sen etusormi ja peukku yhdessä "pööfekt"-merkin. ;) Muiscu.

  ReplyDelete
 2. Vau, kaunokainen! Ja toi huulipunahan on tosi kivan sävynen :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos ihana! <3
  No niinhän se onkin, kunhan vaan tottuisin siihen paremmin! :)

  ReplyDelete
 4. Kauniit kuvat! Illalla sulla ei tainnut tota punaa olla? Vai enkö vaan nähnyt? :)

  ReplyDelete
 5. Huh just ihastelin jo instassa! Ei voi muuta sanoa ku VAU VAU ja VAU! Kyllä sielä on kauniita kuvauspaikkoja. Ja sinä ja sinun asu, täys kymppi!!!

  ReplyDelete
 6. Kiitos Katja! <3

  Juu ei ollut enää siinä kohtaa, koska oli piipahtanut MACin pisteellä huulimeikissä juuri ennen tilaisuutta! :D

  ReplyDelete
 7. Huh kuule Paula sulle ton sun kommentin kanssa! :D
  Kiitos kovasti! <3

  Ja juu, Helsingissä on ihania kuvauspaikkoja todella paljon. Salossa taas ei ole mitään, kun vanhat ja kauniit kivitalot puuttuvat katukuvasta lähes kokonaan.

  ReplyDelete
 8. Tyylikäs! Mun mielestä toi huulipuna sopii sulle. Tuollainen vahva sävy ei ehkä kovin monelle sovi, mutta sulle tollaset erikoisemmatkin sopii! Hyvältä näyttää siis :)

  ReplyDelete
 9. Oih, tuo sun asun värimaailma istuu kyllä niin ihanasti tuohon miljööseen!! <3

  ReplyDelete
 10. Kiitos ihanasta kommentistasi Riikka! <3
  Lupaan ehdottomasti jatkaa tuon huulipunan käyttämistä. :)

  ReplyDelete
 11. Kiitos ihana ja kiitos vielä kuvista! <3

  ReplyDelete
 12. Tuo on tosi haastava väri, eikä käy monelle, mutta sun sävyihin kyllä sopii :) Kehtaa toistekin sipaista huulille!

  ReplyDelete
 13. Mulla on nuo samat shortsit ja ne on aivan ihanat. Hyvää pääsiäistä xx

  ReplyDelete
 14. Mä ostin omani alesta, mutta tuntuu, että niiden kankaassa on jotain häikkää - se pinta muuttui ihan oudoksi jo ekalla käyttökerralla. :(

  Ihanaa pääsiäistä sinulle Hanna! <3

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.