Yves Rocher slimming-tuotteet

March 29, 2015

Slimming-tuotteet ovat itselleni aika tuttu juttu - myönnän sen nyt ihan näin julkisesti. Vähään aikaan en ole niitä enää käyttänyt, mutta joitakin vuosia sitten testailin niitä oikein urakalla. Voisinkin sanoa olevani jonkinlainen konkari slimming-tuotteiden testailun suhteen. Joidenkin tuotteiden huomasin ihan oikeasti hetkellisesti tasoittavan ihon pintaa esim. reisistä, toisista taas ei ollut mihinkään.


Yves Rocherin slimming-tuotteita en ole testannut koskaan, vaikka merkki minulle onkin tuttu ihan lapsuudesta asti isoäitini kautta. Olinkin aika innoissani kun kuulin tästä kamppiksesta ja kahden viikon testijaksosta. Koskaan aiemmin en ole näin kokonaisvaltaisesti slimming-tuotteita testannut. Aloitan tästä päivästä tuon kahden viikon testijakson seuraavien tuotteiden parissa: detox-juoma, vartalon kuorinta-aine, vartaloa muokkaava seerumi ja kiinteyttävä geeli.


Onko jollain teistä kokemusta näistä tuotteista? Entä olisiko antaa jotain hyviä vinkkejä tuotteiden käyttöön? 


Taidan jatkaa sunnuntain viettoa ulkona, kun aurinkokin alkoi niin ihanasti paistamaan. Ja arvatkaapa mitä, meillä kävi tänään virpojia. Laitoin oksat maljakkoon ja niistä tulikin todella suloinen näky. ♥


Leppoisaa pääsiäisen odotusta kaikille! ♥


Yves_Rocher_slimming
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

10 comments:

 1. Mielenkiinnolla odotan tuloksia :) Yleensä en usko mihinkään tällaisiin. Miksei kaikki naiset käyttäisi niitä jos ne toimivat kunnolla?

  ReplyDelete
 2. Odotan mielenkiinnolla testauskokemuksia. Detox-kuuri on ollut harkinnassa jo pidempään mutta tuollainen kokonaisvaltainen paketti voisikin olla hyvä näin kevään alkuun :)

  ReplyDelete
 3. Oon niin tuon saman lauseen käyttäjä! Mutta uskon siihen, että tällaisilla asioilla voi saada hetkellisiä muutoksia aikaan, mutta pysyviin tuloksiin tarvitaan paljon muutakin. :)

  ReplyDelete
 4. Mä odotan kanssa innolla, että millaiseksi kokemukseksi tämä kaksi viikkoinen muodostuu. Detox juoma ainakin maistuu yllättävän hyvälle. :)

  ReplyDelete
 5. Hahhaa, twins :D Olin just tulossa kommentoimaan samaa kun Jenna. Olen ihan superskeptinen tällaisten suhteen MUTTA myönnän silti että olen kerran jos toisenkin ostanut (keväisin) ties mitä kiinteyttäviä geelejä. Kyllä mä veikkaan että ainakin ihon pinta saattaa tällaisten jälkeen näyttää paremmalta, siihen kun yhdistää kunnon kyykkytreenejä ja terveellisen, puhtaan ruokavalion niin eiköhän kesällä kehtaa käyttää shortseja ;)

  ReplyDelete
 6. Mä oon kuullut positiivista tuosta juomasta, maistuu kuulemma vähän luumulta. Muut näistä tuotteista ovat tuntemattomampia. :)

  ReplyDelete
 7. Jep, toi MUTTA on kovassa käytössä ollut mullakin. :D

  ReplyDelete
 8. Toi juoma on oikeasti hyvää! Maistuu kylmälle vihreälle teelle, jossa on mukana mangon makua. :)

  ReplyDelete
 9. Hehe, eli melkein luumulle joo... :D (En oo siis ite maistanut!)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.