Kurkistus viime päiviin

April 17, 2015

Vielä jokin aika sitten en olisi uskonut sanovani tällaista, mutta lisääntyneen valon määrä on aiheuttanut sen, että blogissani on ruuhka. Ruuhka koskee tulossa olevia postauksia. Triljoona ideaa pyörii päässäni ja kuvia on kertynyt vaikka ja miten paljon kameraan kun en tiedä, että mistä oikein aloittaisin.


Niinpä päätin tehdä tällaisen ihan erilaisen postauksen, jossa kurkistetaan parin viime päivän meininkiin ja sitä kautta tulossa oleviin postauksiin. Se, että onko tämä hyvä vai huono idea niin kertokaahan te? :)


Viime päivät on olleet superkiireisiä, mutta vain hyvällä tavalla. Olen pomppinut superpallon lailla Salon ja Helsingin väliä. (okei, oikeasti kyllä olen ihan bussilla matkustanut.) Tiistaina piipahdin töiden jälkeen Salon Glitterin järjestämässä illassa. Viimeistään tämän illan aikana rakastuin palavasti kiiltäviin feikkitatuointeihin. Näistä tulette ehdottomasti kuulemaan vielä lisää.


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC


Keskiviikkona hyppäsin jo aamu seiskan bussiin kohti Helsinkiä ja suuntasimme Anna-Marian kanssa Spaltille katsastamaan Longchampin syksyn mallistoa. Mallisto oli niin onnistunut, että nappailin kuvia vähän enemmänkin, jotta saan hehkuttaa sitä vähän lisää omassa postauksessa. Ja arvatkaapa mitä, löysin mallistosta elämäni täydellisimmän takin. Hintaa en edes uskalla ajatella, mutta ainakin sain hetken pitää sitä päälläni eilen, oi miten ylelliseltä se tuntuikaan! ♥ Nappailtiin myös asukuvat, joiden söpöyspisteet menivät vesimelonilaukulle.


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Torstain vietin kokonaan Helsingissä kun ohjelmassa oli blogi- sekä työjuttuja. Oli kyllä todella inspiroiva päivä. Näin paljon ihania tuttuja ja se jos mikä saa aina hyvälle tuulelle. Kiitos siis päivän hauskoista hetkistä Riikalle, Anskulle, Anna-Marialle, Tarulle ja Janetille!♥ Saan kyllä olla niin kiitollinen siitä, miten ihaniin ihmisiin olen bloggaamisen myötä tutustunut. Ja sitä piti vielä kertoa, että tänään mulla oli päällä jotain uutta ja värikästä ja asukuvat on tulossa vielä tämän viikon aikana.


Mutta nyt unille ja aamusta sitten reippaana töihin.


Mahtia perjantaita kaikille! ♥


SAMSUNG CSCSEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

8 comments:

 1. Oli kyllä hauska nähdä pitkästä aikaa keskiviikkona. Ja toki torstaina - läpsystä vaihto ;) Nähdään taas pian!

  ps. Nyt mäkin olen ihastunut noihin feikkitatsoihin ;)

  ReplyDelete
 2. Mäkin oon ihan innoissani tarratatskoista. Bongasin ne jo talvella intasta elsedeliaa-tililtä. Kannattaa seurata! Silloin jo aattelin et hitto ku on coolei. Must have!

  ReplyDelete
 3. Oi mikä toi vesimelonilaukku on!! <3

  ReplyDelete
 4. Niin oli! <3
  Läpsystä vaihto ja brunssi on aina brunssi meiningillä on hyvä jatkaa kohti kesää! :D

  Hihii, tää on siis selkeästi tarttuvaa! :D

  ReplyDelete
 5. Joo, noi on ihan parhaita! Himoitsin niitä jo viime kesänä, mutta en sitten jaksanut alkaa tilaamaan ulkomailta - nyt onneksi saa jo suomestakin. :)

  ReplyDelete
 6. Siis mistä tollaisia laukkuja saa, magee! :)

  ReplyDelete
 7. Tollasen laukun löydät Glitteristä. :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.