Long bomber jacket

April 3, 2015

Liila on yksi niistä väreistä jota olen vierastanut pitkään ja hartaasti. Usein sorruin hankkimaan jotain liilaa syksyisin ja sitten tammikuussa kiikutinkin sen jo kirppikselle. Vaatetta oli käytetty kerran tai kaksi, eikä siinä ollut mitään vikaa, paitsi väri. Tunsin oloni jotenkin vieraaksi liiloissa vaatteissa.


Jaksoin yrittää monta vuotta tätä liilaan totuttelua, mutta sitten luovutin. Pitkään aikaan kaapistani ei löytynyt mitään liilaa, paitsi Lanvinin silkkimekko Hennesin yhteistyömallistosta. Halusin mekon ihan välttämättä, vaikka se maksoi ihan liikaa, sen malli ei imartele vartaloani mitenkään ja hitto, se on vieläpä liilakin. En ole käyttänyt mekkoa kertaakaan, mutta en ole myöskään raaskinut myydä sitä pois. No, ainakin kaapissani on yksi silkkimekko...


Sitten tapahtui suuri askel kohti liilaa - kynnet. Olin lueskellut elokuun lomamatkalla uusimmat muotilehdet ja koukuttunut liilan pastelliseen versioon. Kotiin palattuani tein itselleni sen väriset geelaukset. Joulukuun alussa maalasin huuleni MACin Heroinella ensimmäisen kerran ja helmikuun alussa vaalean liilalla huulipunalla. Sitten olikin aika siirtyä vaatteeseen. Objectilta saamani pitkä bomber takki kiehtoi minua printtinsä ja mallinsa vuoksi niin paljon, että en ensin edes hoksannut siinä olevan liilaa. Kun hoksasin värin olemassaolon, aloin vältellä takkia, koska en keksinyt mitä värejä yhdistäisin sen kanssa.


Kaksi viikkoa sitten nappasin takin päälleni ja hämmästyin, miten kovasti siihen Helsingissä vietetyn päivän aikana ihastuinkaan. Tämä bomberi soveltuu hyvin sisäkäyttöön tai lämpimämmillä säillä se on myös hyvä päällystakki. Hiukseni näyttivät takkia vasten ihanan kylmiltä. Olenkin jo suunnitellut uusia asuja tuon bomberin ympärille. Värin lisäksi tykkään kovasti tuosta takin pidemmästä mallista.


Mutta tiedättekö mitä, nyt on minun aika laittaa kone kiinni ja muuntautua ihmiseksi. Lähden meinaan kohta ajelemaan Merimaskuun isovanhempieni luokse kylään. Ihan mahtavaa startata pääsiäinen heidän seurassaan. ♥


Oikein ihanaa pääsiäistä teille kaikille! ♥


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


Kuvat: Anna-Maria / Secret Wardrobe


Aurinkolasit, Aldo / Huulipuna, MAC / Bomber jacket, Object (saatu)


Laukku, Mulberry / Farkut, Bik Bok / Kengät, Reebok


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

6 comments:

 1. Hei ihanaa pääsiäistä myös sinulle! :) Liilahan sopii tosi hyvin sinulle. :)

  ReplyDelete
 2. Hyvältä näyttää! Ihan suotta vierastat väriä, tuo sopii sulle tosi hyvin :) Tuo takki voisi näyttää tosi kivalta kokovalkoisen asun kanssa!

  ReplyDelete
 3. Kiitos kovasti Jenni! <3
  Ja hei joo, mietin ihan samaa, että valkoisen kanssa vois olla aika perfect. :)

  ReplyDelete
 4. Moikka!

  Sattumalta löysin blogiisi, kun etsin uutta takkia itselleni.. IHANA TAKKI. mulla alkoi himmeet googlettelu settiot, mut en löydä tuota mistään!! Mikä ton takin nimi on?

  ReplyDelete
 5. Hei Sari,

  Kiva että löysit tiesi tänne. :) Mun täytyy nyt tuottaa pettymys tuon takin suhteen - se on mallikappale eikä tietääkseni päätynyt koskaan tuotantoon asti. :(
  Toki voi olla mahdollista, että tuota takkia Objectila löytyy jossain toisessa värissä, mutta varmaksi en tiedä. :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.