Longchamp AW15

April 18, 2015

Syksyn mallistot alkavat pikkuhiljaa saapumaan PR-toimistoille. Vaikka kesä ei ole vielä edes alkanut ja lämpimät kevätpäivätkin antavat vielä odotuttaa itseään, niin on ihana päästä kurkkimaan, että mitä syksyn mallistot tuovat tullessaan.


Longchampin syksyn malliston pressitilaisuus järjestettiin keskiviikkona. Ensin ajattelin, että en lähtisi sitä katsomaan kun tiedossa oli, että vietän koko torstain Helsingissä. Muutin mieleni viime tipassa ja hyvä niin, koska mallisto oli aivan ihana. Hyppäsin aamulla bussiin ja Helsinkiin päästyäni jatkoimme Anna-Marian kanssa yhdessä matkaa Spaltille.


Puuteriset nuden sävyt ovat vahvasti esillä tänäkin syksynä. Tummansininen ja viininpunainen olivat myös vahvasti edustettuna. Ihanat neonväriset yksityiskohdat laukuissa tekivät minuun vaikutuksen ja jonkin sen tyylisen laukun haluaisin nyt ehdottomasti syksyksi hankkia. Vahvasti näyttää myös siltä, että kiilakorot tekevät paluun tänä syksynä.


Kaikista suurimmaksi rakkaudeksi tästä mallistosta nousi kuitenkin laukkujen sijaan takki. Olen etsinyt täydellistä mustaa takkia ties kuinka kauan ja siellä se sitten rekillä minua odotti. Longchampin musta kelsitakki vei huomioni niin täysin, että puin sen päälleni ja Anna-Maria nappaili meistä sitten muutaman kuvan. Me sovimme yhteen vähän liiankin hyvin, enkä saa tuota takkia nyt mielestäni lainkaan. Hintaa en edes uskalla ajatella. Takki oli paitsi lämmin, myös ihanan kevyt. Hei kelsi, tulen muistamaan sinua lämmöllä vielä monesti.♥


Entä miltä tämä mallisto teistä näyttää? Ja niin se takki, mitä te olette siitä mieltä?


Sain tänään muuten aikaiseksi käydä vaihtamassa kesäkumit autooni ja se tarkoittaa sitä, että saan lähteä huomenna Turkuun brunssille blogityttöjen kanssa. Välillä on tehtävä itselleen tällaisia omia kiristyksiä, että asiat tulee hoidettua, heh!


Ihanaa viikonloppua! ♥


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

4 comments:

 1. Nyt kyllä Longchamp yllättää. Selkeästi haettu jotain uutta ja freesiä. Hyvin monipuoliselta näyttää. :) Täältä peukku!

  Oliko takki tosi runsaan kokoinen, vai oliko siellä muuten extraa takaosassa? Muuten kiva malli, mutta hassusti pussittaa selästä. ;)

  ReplyDelete
 2. Oon samaa mieltä, olin niin fiiliksissä tosta mallistosta!! :)
  Toi takki on sellainen reilun mallinen, sellainen laatikko ja kun materiaali paksuhkoa niin helposti tulee selkään pussi kun kädet nostaa tolleen ylös. Mulla on parikin tän mallista takkia olemassa ja tykkään hirmuisesti. <3
  Rentous on se mun juttu! :)
  En kyllä tiedä, että mitä kokoa tuo takki edes oli, mutta ottaisin sen itselleni koska vaan! :D

  ReplyDelete
 3. Kyllä kelpais mulle noi laukut ainakin, siis vaikka kaikki... Nyyh, ei vaan taida olla budjetissa tilaa :(

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.