Mummotukkaa ja asua

April 20, 2015

Harvoin sitä tässä iässä voi olla onnellinen siitä, että omaan ulkonäköön liitetään sana mummo. Nyt kuitenkin olen onneni kukkuloilla, sillä mummotukka on viimein päässäni. Suureksi muoti-ilmiöksi noussut harmaa tukka on himottanut minua jo syksystä asti. Kun tässä iässä sitä harmaata väriä ei vielä ole luonnostaan, on harmaan värin värjääminen aika haastava operaatio. Varsinkin kun vielä kolmisen vuotta sitten hiukseni olivat mustat. Harmaan saamiseksi tarvitsee hiusten olla todella vaaleat ja mulla vanhojen värikerrosten kellastuttama latva ei meinaa vaalentua sitten millään.


Mikään yksivärisen harmaa tukkani ei todellakaan ole, mutta ahkeralla hiusnaamion käytöllä sain viimein eilen aamulla föönätä hiuksistani esiin harmaan sävyn. Aikamoisia yhdistelmiä olen kyllä eri sarjojen tuotteista tehnyt, että lopputulos on tämä mitä se nyt on. Julistan kuitenkin operaation jatkuvan, sillä sitä täydellistä harmaata metsästän luultavasti siihen asti kunnes keksin jonkun muun värin haviteltavaksi. :D


Viihdyin eilisessä asussani Turussa kun kävimme blogityttöjen kanssa brunssilla. Samppalinnan rauhallinen ympäristö oli mitä ihanin, mutta itse brunssi ei ollut niin monipuolinen, mitä olisin toivonut. Tai no olihan siellä paljon vaihtoehtoja, että ennemminkin pitäisi sanoa, ettei se ollut niin minun tyyliseni. Seura oli kuitenkin mitä parhainta, kuten aina, kun ollaan näiden tyttöjen kanssa treffattu. Kiitos siis Marille, Marialle ja Jennalle & Riikalle kivasta sunnuntaista.


No mutta, iskeekö mummotukka teihin? Kiinnostaisiko kuulla käyttämistäni tuotteista enemmän?


Siellä paistaa aurinko, jes, aurinkoista maanantaita kaikille! ♥


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC  Kuvat: Maria


Aurinkolasit, Aldo / Viitta, Zara / T-paita, Gina Tricot


Hame, Zara / Tatuointi, Glitter, Kengät, Reebok


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

14 comments:

 1. Ihana mummotukka!! Olen niin ihastunut tuohon harmaaseen väriin. Lempivärini muutenkin. Olisi todella kiva tietää millä tuotteilla olet saanut harmaan hiuksiisi.

  ReplyDelete
 2. Kiitos Sanna! :)
  Ja pistän tämän postauksen työn alle niin jos vaikka loppuviikosta saisin sen julkaistua! :)

  ReplyDelete
 3. Aivan ihanat noi hiukset! Itse olen melkein kaikkia sateenkaaren värejä kokeillut, mutta harmaasta on näillä hiuksilla turha haaveillakaan. Viimeiset puoli vuotta olen malttanut olla värjäämättä! Tosi kiva asukokonaisuus!

  ReplyDelete
 4. Just hieno toi tukka kyllä! Sopii sulle tosi hyvin :) En usko, että itellä menis, kun mun naama on aina ihan punanen :D

  Niin ja oli huippua nähä taas!

  ReplyDelete
 5. Kiva väri! Tykkään ehdottomasti, vähän erilainen mutta sopii sulle mainiosti :)

  ReplyDelete
 6. Sunglasses & coat are great!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  ReplyDelete
 7. No mutta älä sano, jos mustan tukan jälkeen oli mahdollisuus tähän niin sitten kyllä minkä värisestä pohjasta vaan voi sen vaalentamisen aloittaa. :)

  Kiitos kovasti Saana! <3

  ReplyDelete
 8. Nyt kyllä musta vaan tuntuu, että kuvittelet olevasi punainen!! :D

  Niin oli ja kiitos, kiva kuulla, että tykkäät! <3

  ReplyDelete
 9. Jes, ihana kuulla, kiitos Satu! <3

  ReplyDelete
 10. Mummo kuittaa ja näkyy huomenna! :D <3

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.