Week 13

April 8, 2015

Pääsin pääsiäisenä niin hyvään vauhtiin tässä viikkojen kiinni kuromisessa, että jatketaan nyt siitä aiheesta ja viikosta 13, joka on näyttänyt olleen yksi isoimpia insta-addikti viikkojani ikinä. Kollaaseista löytyy kyllä muutama kuva myös viikolta 12, jotka vahingossa unohdin edellisestä viikkokatsaus postauksesta.


Onneksi postasin eilen Instagramiini (reetta_e) kuvan pikkuhiljaa uudistuvasta hiusväristäni, sillä tämän päivän supertuulen jälkeen tuntuu, että hiuksetkin ovat lähteneet omille teilleen. Valotkin vilkkuu sään takia ja toivon todella, että sähköt eivät ainakaan kesken tämän postauksen teon lähde kokonaan.


week13Supersöpöt kollarini ovat aiheuttanee minulle pahaa riippuvuutta. / Viikonlopun aamiaishetki kera täydellisen oliivisämpylän. / Tea time ja varaslähtö pääsiäiseen. / Miltä tuntuikaan aloittaa aamu oman lehtijutun lukemisella - edellisessä postauksessa on juttua siitä.


week13_2Kuvat 1&4 ovat tämän kevään yhdestä lemppari asustani. / Olen koukussa Mäkkärin smoothieen. / Pitkästä aikaa hain Arnoldsilta bagelin ja oli muuten todella herkullista.


week13_3Acon aurinkoinen pressitilaisuus Marsaanalla. / Kuvat 2&3 suloisen pinkit huulikiillot kiinnittävät huomioni keväisin. / Pressiaamiainen Beautyblenderin parissa.


week13_4Ihanan Erikan kanssa viihteellä.♥ / Tuo vesi oli sopivasti mustikan makuinen. / @chjoko kauniit ja superherkulliset suklaat olivat ihan uusi tuttavuus itselleni. / Hercule Poirot. :D


week13_5Nokian uutuus HaiLow on herkullisen värinen. / Kaurapuuroa ja isoäidin poimimia mustikoita.♥ / Meillä kävi virpojia. / Starbucks on aina vaan niin mun lemppari.


week13_6Tämä asun valitsin Salon Seudun Sanomien muotiteeman juttua varten. / Ginasta bongaamani hiuskoru oli juuri sellainen, minkä tyylistä olen ikuisuuden etsinyt. / Valion uutuusjätskit oli muuten sen verran herkullisia, että suosittelen maistamaan ihan kaikkia. / Tuo playsuitin printti on vaan niin kiva. 


Mutta nyt menen tekemään jotain ruokaa ja sitten koitan päästä kerrankin ajoissa nukkumaan. Hyppään meinaan jo aamu seiskan bussiin kohti Helsinkiä ja suuntaan Glitterin tilaisuuden kautta töihin. 


Mukavaa torstaita teillekin! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

4 comments:

 1. Ihanat kuvat muru <3 Upeaa torstaita!

  ReplyDelete
 2. Kiitos ihana ja loistokasta viikonloppua sinulle! <3

  ReplyDelete
 3. That pink jacket!!!!! Where from?

  Sophiewhiskeytango.tumblr.com

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.