Can't wait - Balmain x H&M

May 18, 2015

Tää maanantai on niin ollut muodin tykitystä kun H&M ilmoitti tekevänsä seuraavan yhteistyömallistonsta Balmainin kanssa. En ehkä kestä, koska olen Balmainin luomuksia monesti nettikaupoissa kuolannut ja ne kuolat poskilla sitten jäänyt odottelemaan lottopottia. Nyt on kuitenkin niin, että vähän pienempikin potti riittää kun Hennesin ansiosta Balmainin tuotteita tullaan loppuvuodesta näkemään kauppojen hyllyillä kukkaroystävällisemmin hinnoin.

Olen näiden Hennesin yhteistyömallistojen fani vähän turhankin isosti. Kaapissa kun roikkuu useampienkin mallistojen mekkoja, joista olen pulittanut paljon, mutta en kuitenkaan ole osannut käyttää niitä koskaan. Mitä ootte mieltä, pitäiskö mun vaan myydä niitä eteenpäin vai säästää jotain museota varten? :D

Mutta tosiaan, kuvassa näkyvät vaatteet ovat ensimmäiset julkisesti esitellyt malliston osaset ja muhun kyllä iskee ja kovaa. Balmainin luovan johtajan Olivier Rousteingin kokonaisuus miellyttää omaa silmääni eniten, koska se on niin yksinkertainen, mutta ilmettä asuun on tuotu erilaisilla materiaaleilla. Ja entäs sitten noi naisten ylipolvensaappaat - pure love.

Tästä mallistosta tullaan varmasti kuulemaan pitkin kesää ja paljon. H-hetki on kuitenkin vasta 5. marraskuuta kun mallisto tulee myyntiin maailmanlaajuisesti liikkeisiin ja nettikauppaan. Näen jumiutuneen Hennesin nettisivun verkkokalvollani jo nyt.

Mallistoa varten on myös luotu oma #HMBalmaination hashtag. Sitä täytyy ehdottomasti käydä välillä Instassa kurkkimassa.

Odottaako joku muu edes vähän yhtä innoissaan tätä mallistoa kuin minä?

Mahtia uutta viikkoa kaikille! ♥


Kuva: H&M 

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

2 comments:

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.