Cape love

May 17, 2015

Rennosti pukeutuminen on niin mun juttu. Jos asussa ei ole yhtäkään rentoa vaatetta ahdistun ja kaivelen vaatekaappia vielä tovin lisää. Tämän hetken muoti onkin juuri täydellistä omaan makuuni. Oversize takit ja rennot viitat ovat herättäneet minussa hamsterin piirteitä. Takkeja on tullut hankittua niin paljon, että tila loppuu kesken ja olenkin tehnyt tietoisen valinnan kiertämällä kaupoissa takit kaukaa.


Ensimmäisen viittani hankin viisi vuotta sitten ja viime syksynä ne tekivät paluun osaksi muotia. Tänä syksynä ne tulevat vyörymään kauppojen hyllyille, sanokaa mun sanoneen. Viime syksynä kivoja viittoja sai vielä hakemalla hakea, mutta tiedän, että tänä syksynä sitä ongelmaa ei tule olemaan. Oman viittani toin viime kesän Kreikan reissulta - bongasin sen Zarasta. Tämän rinnalle tahtoisin myös löytää kevyemmän viitan, jossa ei olisi huppua eikä taskuja.


Tunnen oloni jotenkin turvalliseksi tällaisissa isoissa vaatteissa. Viittaan kääriytyminen vaikka matkustaessa on ihan parasta. Oli kyse sitten mistä tahansa vaatteesta niin sen täytyy tuntua hyvältä päällä, muuten siinä on aika mahdoton viihtyä.


Mitäs tykkäsitte tästä asusta? Iskeekö viitat teihin? 


Mukavia päiviä kaikille! ♥


SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCKuvat: Emilia / MUTSIS ON


Sunnies, Aldo / Cape, Zara / Watch, Ziiiro (gifted)


Shirt, Zara / Ripped jeans, H&M / Sneakers, Reebok


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

4 comments:

 1. Ihana viitta ja vielä ihanampi tuo siun tukkas! 😍💜

  ReplyDelete
 2. Hyvältä näyttää! Oon itsekin vähän mietiskellyt viitan ostamista, saa nähdä tuleeko ensi syksyksi sellainen hommattua :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos Pinja! <3
  Ehdottomasti kannattaa se yksi viitta vaatekaapin täydennykseksi hankkia, oon varma että sopis sulle hyvin! :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.