Helppo vinkki selluliitin kukistamiseen

May 7, 2015

Ongelmat netin kanssa ovat palaneet ja hermot suht pinkeänä. Asukuvien latailusta on turha haaveilla. Niinpä ajattelin kertoa teille pienen vinkki vitosen, joka itsestäni kuulosti älyttömältä, mutta oikeasti toimi. Jokainen nainen tietää sen kutsumattoman vieraan nimeltä selluliitti - on meinaan sen verran sitkeä kaveri.


Vaikka teininä olin kouluterkkarin mukaan ihan liian laiha, en välttynyt selluliitiltä edes silloin. Olen aina juonut paljon vettä ja liikkunut säännöllisesti 20-vuotiaaksi asti. Sitten perustin oman yrityksen ja liikunta jäi. Tilalle tuli istumatyö, epäsäännölliset ruokailut ja jatkuvat herkkujen himo. Sitten keksin, että tyydytän herkkuhimoni juomalla zero colaa, koska siinä ei ole kaloreita. En ole koskaan tykännyt sokerilimsasta, se hampaisiin jäävä tunne on niin kamala, etten edes lapsena suostunut juomaan tavallista colaa. Erotan lightin ja tavallisen colan toisistaan vaahdosta ja zeron ja light colan mausta. Saan olla onnellinen hyvistä hampaistani, sillä se päivittäinen zero colan lipittäminen ei todellakaan ole hyväksi niille, saatika muulle kropalle.


Huomasin selluliitin kummasti lisääntyneen reisissäni, mutta ajattelin sen johtuvan työstäni. Vierähti ainakin vuosi ja sitten kuulin laihdutusryhmään lähteneeltä tutultani, että zero cola lisää selluliittiä. Koska en ole varma, niin en lähde yleistämään, että päteekö tämä väite kaikkia erilaisilla makeutusaineella makeutettuja limsoja. Olen juonut vettä aina paljon, joten päätin testata, että jätän sen zeron lipittämisen lähes kokonaan ja juon vaan vettä. En ostanut enää limsaa kotiin lainkaan, mutta saatoin juoda sitä vaikka ollessani syömässä ravintolassa.


Tämä pieni muutos sai aikaan sen, että reiteni pinta tasoittui huomattavasti jo muutamassa kuukaudessa. Se oli itselleni niin hälyttävä merkki, että en edelleenkään osta niitä 1,5l zero pulloja kotiin! Veden lisäksi totuttelin juomaan vihreää teetä ja nykyään olen todellinen teen ystävä. Vihreä tee parantaa aineenvaihduntaa ja samalla on myös hyvä apu selluliitin saamiseksi pois. Tässä kohtaa tärkeä huomio on vielä se, että teehen ei kannata lisätä sokeria taikka mitään makeutusainetta.


Onko joku muu tehnyt vastaavanlaisen huomion omassa kehossaan? Entä aikooko joku lähteä testaamaan tätä vinkkiä?


Mukavaa torstaita kaikille! ♥


 Ps. Olen perjantaina 8.5. tulossa taas tekemään ripsiä Helsinkiin ja yksi vapaa aika tarjoushintaiseen 75€ ripsien ensilaittoon olisi vielä jäljellä klo 15.00. Tarkemmat infot löydät Anna-Marian tekemästä postauksesta.


SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

6 comments:

 1. Jes hyvä Reetta! Limujen juonnissa ei ole mitään hyvää eikä järkeä, joten oikein! :D

  ReplyDelete
 2. Kyllä mä joskus Zerolla herkuttelen, mutta en tod juo sitä enää päivittäin. :)

  ReplyDelete
 3. No hyi, mä kyllä en enää juo pepsimaxia :D
  Oon huomannut kans positiivisii vaikutuksia, kun puristaa sitruunaa veteen. Se on samalla mukava energiapommi, huomaan, että tulee heti pirteemmäksikkin :)

  ReplyDelete
 4. Haha! :D
  Mutta oikeesti, päivittäistä juontia kannattaa todellakin välttää. :)
  Sitruuna ei tee hyvää hampaille, mutta on se varmasti parempi vaihtoehto kuin limsa. :)

  ReplyDelete
 5. Noista makeutusaineista on ollu just niin kauheita juttuja ja vakuuttavan kuuloisia tutkimustuloksia, että mäkin olen nyt just päättäny lopettaa kevytlimsojen juonnin. Mä olen vuosikaudet valinnu aina kevytversion, mutta onneks oon juonu niitä vain silloin tällöin. Jos ne tutkimukset pitää yhtään paikkaansa, niin selluliitti on haitoista vähäisimpiä! Vähän nyt kärsin luopumisen tuskaa, mutta parempi olla riskeeraamatta terveyttään tieten tahtoen!

  ReplyDelete
 6. Joo, kyllä niistä aikamoisia juttuja on ollut. Itse en ole jättänyt zeroa kokonaan, mutta en juo sitä enää edes viikottain. Kesäisin tuli aina juotua limua enemmän jäiden kanssa, mutta viime kesänä keksi korvata limsan lipittämisen alkoholittomalla mojitolla ja se nyt on tuhat kertaa paremman makuistakin. :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.