Kesän tuoksuun herääminen + ACO arvonta

May 25, 2015

Rakastan tuoksuja ja voisin jopa sanoa olevani riippuvainen niistä. Päiväni ei käynnisty ilman kupillista teetä eikä myöskään ilman mitään tuoksuvaa tuotetta. Saan itseni mukavasti hereille menemällä suihkuun. Mitä väsyneempi olen niin sitä ihanammin tuoksuvia tuotteita käytän juuri silloin.

Olenkin saanut apua heräämiseen ACOlta, jonka kesältä tuoksuvat limited edition body lotion ja shower cream päätyivät hyllylleni jokunen viikko sitten. Suloisen vaaleanpunaiset purkit ovat jo pakkauksena ansiosta houkuttelevat. Atooppisen ihoni takia suosin ainoastaan kosteuttavia suihkusaippuoita ja tämä on juuri sellainen. Ihanan tuoksunsa lisäksi se sisältää luonnollisia öljyjä.

Sanoinkin äsken tuotteiden tuoksuvan kesältä. Oikeasti tuotteet tuoksuvat vadelmalta ja raparperilta. En muuten ole koskaan edes ajatellut, että miltä raparperi tuoksuu - olen aina vaan yhdistänyt sen kesään. Siksi lähdin nytkin heti puhumaan, että nämä tuotteet tuoksuvat kesältä. Muistan monet lapsuuden reissut isovanhempien luokse maalle ja sen valtavan määrän raparperia. Halusin silloin ja haluan edelleen joka kesä syödä jokusen raparperin ihan sellaisenaan. Rakastan kirpeyden makua ja siksi varmasti myös tykkään raikkaista tuoksuistakin.ACO uudisti ilmeensä täysin tänä vuonna ja en voi kuin kääntää peukut pystyyn. Muutos on huikea ja uudet pakkaukset ovat todellakin makuuni - sellaisia ihanan yksinkertaisen tyylikkäitä. Olen aina pitänyt apteekkituotteita tylsinä juuri rumien pakkausten takia, mutta nyt minun on aika korjata asennettani. Asennettani on syytä korjata myös sen osalta, että olen kuvitellut kauan apteekissa myytävien tuotteiden tuoksuvan vain muovilta. Atooppisen ihoni takia käytin koko lapsuuden valkoista, pumppupullosta tulevaa rasvaa, jonka hajutonta tuoksua en tänä päivänä kestä lainkaan. Olenkin kiitollinen etten enää joudu aloittamaan aamua tällä rasvalla vaan ihoni saa tarpeeksi kosteutusta esimerkiksi tästä ACOn kesältä tuoksuvasta kosteusvoiteesta.

Toinen ACOsta oppimani asia on se, että se on suunniteltu erityisesti pohjoismaiselle iholle. Se antaneen selityksen myös sille, että miksi juuri ACOn kasvoille tarkoitettu itseruskettava voide on ollut suosikkini jo vuosia. Koska se on suunniteltu meille vaalea ihoisille pohjoismaalaisille niin siitä ei tule mitään överiä lopputulosta.

 
ACOn uudistunutta ilmettä pääsee ihailemaan apteekkeihin jo nyt ja näitä limited edition tuotteita löytyy samalta hyllyltä tämän kuun aikana ja aina siihen asti kun tuotteita riittää. Jos vietämme taas juhannuksen maalla niin pakkaan ainakin nämä purkit matkaan mukaan.
Kiinnostaisiko sinuakin saada nämä ACO limited edition tuotteet matkaan mukaan vaikka juuri juhannuksena tai ihan muuten vaan? No nyt se on mahdollista sillä minulla on ilo arpoa kaksi settiä näitä tuotteita teille lukijoilleni ja yhden setin arvon vielä erikseen Instagram seuraajieni kesken. 

Koska kesä kolkuttelee jo ovelle ja kesäiset vaatteet pääsevät pian nauttimaan aurinkoisista päivistä niin kysynkin teiltä: Mikä on kesän parhain asuste? 

Vastaamalla tuohon kysymykseen tämän postauksen kommentti osioon la 30.5 klo 22.00 mennessä olet mukana näiden ihanien tuotteiden arvonnassa. Tai sitten voit osallistua arvontaan Instagramissa (tai vaikka molemmissa.)

Ihanan kesäisiä päiviä kaikille ja onnea arvontaan! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

40 comments:

 1. Aurinkolasit on se pakollinen juttu :)

  ReplyDelete
 2. Nilkkakoru, koska ei niitä oikein muullon tuu pidettyä 😊

  ReplyDelete
 3. Aurinkolasit ja oon hullaantunut hiuskukkiin ja rusetteihin. :) Kiva arvonta!

  ReplyDelete
 4. Farkkushortsit kuuluvat kesään! :)

  ReplyDelete
 5. Aurinkolasit! Vaikka pilviselläkin säällä :)

  ReplyDelete
 6. Kesän parhain asuste on ehdottomasti aurinkolasit!

  ReplyDelete
 7. aurinkolasit ja jotkut ihanat värikkään kesäkorut :)

  ReplyDelete
 8. Kesän paras asuste on mun mielestä joku supervärikäs ja ihana laukku! 😊

  ReplyDelete
 9. Kesän paras asuste on ehdottomasti aurinkolasit tai kukkapannat! :-)

  ReplyDelete
 10. Aurinkolasit. Täytyisikin hankkia kunnolliset tälle kesälle.

  ReplyDelete
 11. Aurinkolasit, ne ovat aina mukana :)

  ReplyDelete
 12. Kesän paras asuste on aurinkolasit kunnon suojaimella ja olkihattu suojaamaan kesä auringon haitallisilta säteiltä! :)

  ReplyDelete
 13. Aurinkolasit, tietty. :)

  ReplyDelete
 14. Ihat isot sormukset, kun ei tarvitse pukea hanskoja.

  ReplyDelete
 15. Kesällä ilman aurinkolaseja on päivä pilalla :)

  ReplyDelete
 16. Aurinkolasit ja jokin huivi. :)

  ReplyDelete
 17. Aurinkolasit ovat tärkein asuste kesämielen lisäksi :)

  ReplyDelete
 18. Aurinkolasit :)

  ReplyDelete
 19. Kyllä mä sanoisin, että kesän paras "asuste" on se luonnollinen rusketus. Saa meidät kalpeat pohjoismaalaisetkin hehkumaan aivan eri tavalla, vaatteiden värit sopivat kauniimmin ihoon ja kaikki nyt vaan näyttävät paremmalta hieman päivettyneenä. :)

  ReplyDelete
 20. Lierihattu suojaa auringolta

  ReplyDelete
 21. Kyllä se on aurinkolasit!

  ReplyDelete
 22. Aurinkolasit kuuluvat kesään (ja toki talveenkin)! Niillä saa muunneltua asun tyyliä helposti ja vaihtamalla vain lasit saa asu uuden ilmeen. Korut ovat myös must!

  ReplyDelete
 23. Aurinkolasit tietysti. :)

  ReplyDelete
 24. […] Muistakaahan osallistua ACO Limited Edition arvontaan ja mä palaan seuraavaksi sitten asukuvilla Magnumin kemujen lookkiin liittyen, josta esimakua […]

  ReplyDelete
 25. Nilkkakorut on ehdottomasti mun favourite<3

  ReplyDelete
 26. Ihanimpia kesäasusteita ovat raikkaan väriset ja näyttävät korut, erityisesti suuret sormukset. Ja toki nätisti punatut ja hymyilevät huulet :)

  ReplyDelete
 27. Hmm koitin pitkään keksiä jotain omaperäisempää, mutta kyllä ne vaan on aurinkolasit! Kesällä pidän hiuksia erityisen paljon kiinni, joten arskat toimii hyvänä asusteena myös silmiltä ylös nostettuina!

  ReplyDelete
 28. Huivi päähän, koska se suojaa hiuksia auringolta, ehkäisee auringonpistoksen, antaa vapaapäivän hiustenlaitosta ja näyttää ihan törkeän hyvältä :)

  ReplyDelete
 29. Kesän parhain asuste on HYMY ! Kun aurinko paistaa ei voi muuta kun hymyillä ja nauttia kesästä. ;)

  ReplyDelete
 30. Nilkkakoru, ehdottomasti! Ihana mies käsipuolessa ei sekään tietty haitaksi ole.

  ReplyDelete
 31. Kesän parhain asuste on mökiltä löytyvät isovanhempien vanhat hatut! Aivan paras mökkiasuste kesälle. Aurinkolasit ehkäpä muuten.

  ReplyDelete
 32. Sanoisin, että ehdottomin ja paras asuste on HYMY! Koska hymyistä ihmisten kasvoilla aina huomaa, milloin kesä on saapunut Suomeen :D Mutta hyvänä bonuksena tietty arskat päässä.

  ReplyDelete
 33. […] päähäni. Juhannus on minusta ihana juhla ja siihen liittyy paljon muistoja. Kerroinkin aiemmassa ACO postauksessani, että aion pakata mukaani maalle nämä Acon tuotteet ja jos joku haluaa toteuttaa tämän saman […]

  ReplyDelete
 34. […] päähäni. Juhannus on minusta ihana juhla ja siihen liittyy paljon muistoja. Kerroinkin aiemmassa ACO postauksessani, että aion pakata mukaani maalle nämä Acon tuotteet ja jos joku haluaa toteuttaa tämän saman […]

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.