Lovely Saturday

May 17, 2015

Viime aikoina musta on tuntunut, että tietokone hallitsee minua enkä mä sitä. Koneella on tullut istuttua ihan turhaan, en saa aikaiseksi mitää järkevää, mutta istun koneen edessä huomaamatta tunteja. Eilen tein tietoisen ratkaisun - avasin koneen aamulla vain siksi aikaa, että jaoin faceen perjantain postaukseni. Ja wou mitä kaikkea kivaa sainkaan eilen aikaan kun jätin koneen täysin huomioitta.


Eilinen starttasi sillä, että kokosin Tomille hänen tykkäämistä jutuista aamupalan sänkyyn synttärien kunniaksi. Söin itsekin vähän ja sitten pakkauduin kahvitermarin kanssa autoon ja suuntasin Seitsemän sortin kahvilaan. Kahvila on äitini ja hänen ystävien ravintolapäivän kahvila ja tunnelma on aina niin ihana. Viime toukokuussa ilma oli paljon lämpimämpi, mutta kyllä eilenkin kelpasi parisen tuntia Kylmälähteenpuistossa istuskella ihanien tyttöjen kanssa kun aurinkokin päättin ilmestyä paikalle.


Kahvilan jälkeen tulin kotia, paketoin isäni lahjan ja otin pienet päikkärit. Ehdin myös kuvaamaan viimeiset myyntiin menevät vaatteeni ja tänään aionkin sitten listailla niitä kirppisryhmiin. Iltapäivällä suuntasimme vanhempieni luokse juhlimaan elämäni tärkeimpien miehien synttäreitä. Tuntui kesäiseltä, koska söimme grillattua makkaraa, salaattia, parsaa ja tsatsikia. Tunteja vierähti useampi ja kun viimein saavuimme kotiin oli ihana istahtaa sohvalle ja vaan olla. Aloitin katsomaan True Bloodin toista kautta perjantaina ja olen kyllä niin koukussa.


Ja muuten, ehdin eilen vielä värjäämään hiukseni pinkiksi ja tällä kertaa jollain muulla kuin hiusvärinapilla. Mutta palataan siihen aiheeseen paremmin kun saan ekat kunnolliset kuvat napsittua tämän tukan kanssa.


Ihanaa sunnuntaita kaikille ja kuullaan taas pian! ♥


SAMSUNG CSClovely_saturdaySAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

2 comments:

  1. Se on kyllä paras fiilis kun saa päivän aikana paljon aikaan! :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.