Kerrankin kiva tiistai

June 17, 2015

Jo useampi tiistai putkeen on ollut kammottavia, sellaisia päiviä jolloin mikään ei ole sujunut ja etukäteen on jo joutunut miettimään, että mitähän tällä kertaa. Mutta tänään sain kumottua tämän tiistain kirouksen ja vietin mitä mukavimman päivän työn merkeissä. Vaikka työpäivä venyi kaksitoista tuntiseksi niin tulin kotiin hymy huulillani ja mietin, että miten onnellinen saankaan olla tästä työstäni. Piristän ihmisten arkea loihtimalla heille kauniit ripset tai kynnet ja he piristävän minun päivääni hauskoilla jutuillaan.

Tästä päivästä superkivan teki myös se, että asiakkaina oli kaksi hyvää ystävääni, joista toisen kanssa ehdin aamiaiselle torille. Aurinko paistoi ihanasti ja aamiainen maistui niin hyvälle. Selailin Cosmosta kivaa kohtaa aamiaisen taustaksi ja bongasinkin lehdestä itseni. Tuo kuva on kyllä yksi lemppareistani tältä keväältä.

Tuntuu kyllä todella oudolle, että juhannukseen on vain pari päivää aikaa. Sään puolesta kun voisi ajatella, että nyt on huhti- tai toukokuu. Menen huomenna töihin ja blogi juttujen pariin Helsinkiin ja ajattelinkin samalla piipahtaa Stockalla hakemassa jotain kivaa herkkua juhannusta varten. Jospa se auttaisi tajuamaan sen, että miten lähellä juhannus onkaan. Mitä hankintoja te olette jo tehneet juhannusta varten tai aiotte ehdottomasti tehdä?

Hyvää yötä ihanat! ♥

Mä tuijottelen vielä hetken ystäväni tuomia pinkkejä neilikoita ja sitten suuntaan unille.
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

4 comments:

 1. Sä taisit siirtää sen sun huonon tiistain mulle, oli nimittäin aika raskas pvä. ;)

  On ihanaa, että rakastat sitä mitä teet.. Työ on niin suuri osa elämää, että siinä asiassa ei pitäisi joutua joustamaan..

  ReplyDelete
 2. Ihana kuulla että sulla on ollut kiva tiistai! :) Itse ei tule varmaan mitään kummempia juhannusherkkuja hankittua, sillä mennään jokavuotiseen tapaan mummuni lapsuudenkotiin viettämään juhannusta koko suvun voimin ja siellä on aina kaikki ruuat valmiina :) Mutta ehkä jotai grillattavaa pitää käydä hakemassa :D

  ReplyDelete
 3. Nouuuu, siirrä se muuten todella nopeasti eteenpäin, sillä mulla oli niitä kammoja tiistai päiviä vähän turhankin monta putkeen!! :D <3

  Toki niitä huonojakin työpäiviä mahtuu mukaan, kuten kaikilla, mutta tänään jotenkin taas havahduin siihen, että miten onnellinen tästä työstäni olenkaan. :)

  ReplyDelete
 4. Voi miten ihanasti sanottu, ihana nähdä sut taas täällä Pinja! <3

  Hei ei voi olla totta, meillä on sitten aika samis juhannus tiedossa - mekin vietetään juhannusta aina sukulaisten kanssa isoisäni lapsuudenkodissa. Pöytä on katettu kesäisillä ruoilla ja muuta tehtävää en ikinä saa, paitsi sen, että herkkuja saa tuoda tullessaan. :D

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.