Mistä aloitan, kun olisi niin paljon sanottavaa?

June 25, 2015

Paluu arkeen on sujunu rytinällä ja ihan vaan positiivisessa merkityksessä. Neljän päivän vapaus teki todellakin hyvää ja palautti työmotivaation taas enemmän kuin kohdilleen. Tajusin myös eilen, että siihen on aika tarkalleen seitsemän viikkoa kun aloitan kesälomani. Tieto loman lähestymisestä on tuonut sellaisen energiapiikin arkeeni, että edes kökkö ilma ei ole saanut mieltäni matalaksi, ainakaan vielä.

Koska tunnen oloni tällä hetkellä todella energiseksi niin olenkin jo aloittanut kännykkääni luonnostelemaan postausta aiheesta, jonka kirjoittamisesta en ole ollut ihan varma aiemmin. Stressi tunnetaan osana elämää niin hyvänä kuin huononakin asiana. Itselleni se näytti ne kurjemmat kasvonsa alkuvuodesta ja koska uskon, että kokemukseni avaaminen saattaa toimia sopivan varoittavan esimerkkinä edes jollekin niin aion postaukseni toteuttaa, kunhan tiedän, että miten sen aloittaisin.

Toinen aihe, jota olen päässäni pyöritellyt kuukausia on ripset, tai pikemminkin ripsipidennykset. Ripsien ympärillä pyörivä bisnes on järkyttänyt minua kerran jos toisenkin. Se suunta, mihin ripsibisnes on lähtenyt luisumaan on kammottava! Ja koska olen elättänyt itseni pääsääntöisesti ripsien teolla kuuden vuoden ajan, olen seurannut tätä asioiden kulkua todella läheltä. En enää nykyään ihmettele lainkaan, että vielä tänäkin päivänä on ihmisiä, jotka eivät uskalla laittaa ripsiä itselleen ollenkaan.

Suurin ongelma nyt onkin se, että en osaa päättää kummasta aiheesta kirjoittaisin ensin. Viikonloppuna meinaan olisi juuri sopivasti aikaa paneutua jompaankumpaan postaukseen.

Kertokaahan te, että kummasta aiheesta aloittaisin, kumpi aihe teitä kiinnostaa enemmän?

Mukavaa torstaita kaikille! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

7 comments:

 1. Itseäni kiinnostaa enemmän tuo stressiä käsittelevä postaus :)

  ReplyDelete
 2. Stressi kiinnostaa aiheena enemmän :)

  ReplyDelete
 3. Ripset! Koska itsellänikin on volyymiripset ja olen 'saamapuolella' niin se toinenkin puoli kiinnostaa :)

  ReplyDelete
 4. Tuon ripsikauhun oon itsekin saanut kokea ja ihan ripsienpidennyskurssilla, kouluttajan toimesta. Sen jälkeen en enää ole ripsiä ottanut, kun omista puuttui useamman millin osilta ripset kokonaan. :/
  On niin hanurista, että huonot/kovakouraiset laittajat pilaavat koko pidennyksien maineen!

  ReplyDelete
 5. Ripset kiinnostaa muakin, koska kuultujen kauhutarinoiden jälkeen kuulun juuri niihin, jotka eivät ole sellaisia uskaltaneet laittaa...

  ReplyDelete
 6. Ripsiasiat alkoivat tämän postauksen myötä kiinnostaa :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.