My Midsummer outfit

June 23, 2015

Viime vuonna pukeuduin juhannuksena tylliunelmaan, tänä vuonna johonkin ihan muuhun. Olen ihastellut muiden kauniin vaaleita pitsimekkoja juhannuksen asukuvapostauksissa ja samaan aikaan vähän hihitellyt omalle asulleni. No oli mullakin päällä jotain vaaleaa! Tarkoitukseni oli kyllä alunperin pukeutua valkoiseen mekkoon, mutta jotenkin se vaatteiden vaihto vaan jäi kun ilma tuntui niin viileälle. Lauantaina sitten satoikin vettä, joten mekon käyttö jäi tältä juhannukselta kokonaan väliin.

Nappasimme nämä kuvat juhannusaattona joskus kymmenen jälkeen kun alkoi jo hämärtyä ja valitettavasti suurin osa kuvista olikin pilalla huonon valon takia. Yhtään täydellisen onnistunutta huppu päässä kuvaa ei muistikortila löytynyt, mutta pakkohan pari sellaista oli saada mukaan tähän postaukseen - parhaimmat kuvat tallentui tällä kertaa tietysti kännykkääni. Toivonkin hupparini söpöyden vievän kaiken huomion.

Jep, pukeuduin huppariin! En taida edes omistaa kuin pari hupparia, en vaan jotenkin koskaan ole tuntenut oloani niissä mukavaksi. Tätä hupparia kyllä rakastan ja se on ehkä lämpimin vaatteeni ikinä. Hihkuin riemusta kun viime kesän lomareissulta löysin kauan himoitsemani teddy hupparin aikuisten koossa. Olen aina ihastellut vauvojen nallenkorvilla tuunattuja vaatteita, koska ne on niin suloisia. En tosin itse pääse vauvojen kanssa ihan samalle söpöysasteelle, mutta ei sen niin väliä.

Miten on, iskeekö vähän erilaisempi juhannusasu vai oliko tämä vaan ihan jäätävä pettymys viime juhannuksen tylliunelman jälkeen?

Rentoa iltaa kaikille, kuullaan taas pian! ♥


Kuvat: Tomi

Aurinkolasit, Gina Tricot / Sormus, & Other Stories / Huppari, Oysho

Trikoot, Adidas / Kengät, Reebok

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

10 comments:

 1. Ihanan pehmoinen juhannusneito. <3

  ReplyDelete
 2. Aivan ihanat nuo sinun aurinkolasit. Pitää toivoa, että Ginassa olisi minullekin vielä yksi pari :)

  ReplyDelete
 3. Ih! Mikä ihana kokonaisuus! <3

  ReplyDelete
 4. Ihana nalletakki! Mutta pysyikö se oikeasti valkoisena juhannuksen riennoissa...? ;)

  ReplyDelete
 5. No niinpä, ne on ihan superkivat! <3
  Kiitos Hanna ja toivottavasti löydät itsellesikin, uskoisin, koska ostin noi vasta viime viikolla! :)

  ReplyDelete
 6. No tiiätkö PYSYI! :D Olen itsekin vähän hämmentynyt tästä lopputuloksesta kun kuitenkin söinkin vaikka ja mitä tuo päällä ja yleensä sotken kaikki vaatteeni! :D
  Mutta kun noita kuvia katsoo tarkkaan niin huomaa, että ekaa kertaa päällä olleissa Adidaksen trikoissa on jo LIKAA! :DD

  Kiitos ihana ja mukavaa viikonloppua! <3

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.