Kesäinen ilta Vapianossa

July 19, 2015

Eilen illalla julkaisemassani postauksessa oli syksyinen tunnelma sään ja aiheenkin osalta. Tänä aamuna heräsin kuitenkin auringonpaisteeseen, joka itseasiassa on jo kadonnut, joten päätin tuoda kesäistä tunnelmaa blogiin kuvien kautta. Mainitsinkin jo aiemmin tällä viikolla viettäneeni keskiviikko iltani Vapianossa ystäväni kanssa. Päivä oli ehdottomasti tämän viikon kesäisin ja lämpöasteita riitti mittarissa vielä illallakin.

Idea Helsinkiin lähdöstä lähti siitä, kun sähköpostiini ilmestyi kutsu Vapianolta. Helsingin Vapianossa oli keskiviikkona mahdollisuus kuulla livemuusiikkia ja paikka olikin todella täynnä. Tykkään Vapianon erilaisesta konseptista ja jokusen kerran siellä on tullutkin käytyä niin Suomessa kuin Tukholmassakin.

Olen totaalisen ihastunut heidän kesädrinkkeihinsä, jotka ovat ihanan raikkaita ja maistuvat kesältä. Drinkit saa alkoholilla tai alkoholittomina. Olen tämän kesän aikana maistanut niistä kahta ja jos vaan ehdin vielä tänä kesänä siellä käymään niin ehdottomasti maistaisin taas listalta jotain uutta. Mitä ruokaan tulee niin se on mielestäni aina Vapianossa hyvää, koska se on niin tuoretta. Pöydissä olevista ruukuista löytyy aina tuoretta basilikaa ja tykkäänkin syödä pizzani kera basilikan.

Kiitos vielä Vapianolle ja ystävälleni ihanasta breikistä arkeen, nautin illasta kovasti! ♥

Nyt meikkiä nassuun sillä lähdemme syömään Tomin ja hänen kummityttönsä kanssa. 

Mukavaa sunnuntaita teillekin! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.