Pieni hetki kesää

July 12, 2015

Olen käynyt tänä kesänä terassilla nauttimassa alkoholittoman mojiton tasan kerran. Viime kesänä teimme siitä ystäväni kanssa tavan, että treffasimme viikonloppuna tai työpäivän jälkeen tuttavallisemmin moharien äärellä. Toivon, että löytyisi vielä sellainen lämmin ilta, jolloin voisimme treffimme terassilla toteuttaa. Eilen meinaan treffasimme moharien äärellä, mutta sisätiloissa ja sielläkin oli jotenkin koleaa. Tänään musta onkin tuntunut vähän flunssaiselta, mutta toivon, että jos tämä sittenkin olisi vaan allergiaa.

Vaikka moharitreffit onkin jääneet tältä kesältä vähemmälle niin olen parikin kertaa tässä kuussa ehtinyt piipahtamaan Marsaanan ihanalla parvekkeella kynsilakkabaarin merkeissä. Tällä viikolla piipahdin siellä Anna-Marian kanssa lounastreffiemme päätteeksi ja viime viikolla kävin ihan yksin höpöttelemässä Marsaanan aina niin ystävällisen tyttöjen kanssa.♥ Kesäinen kynsilakkabaari kera lasillisen shampanjaa on ollut yksi isoimmista piristyksistäni tässä kuussa - mitä muuta sitä nainen tarvitseekaan, heh! Ja parhautta on ollut myös se, että molempina kertoina aurinko on paistanut kesäisesti.

Yves Rocherin uudistunut kynsilakkavalikoima on täynnä mitä herkullisimpia värejä. Innostuin niistä jopa siinä määrin, että yli vuoden kestänyt valkoiset varpaankynnet koukutus, saa nyt hetkeksi väistyä, että pääsen testailemaan noita kynsilakkoja. Nyt pitäisi enää päättää, että mitä väriä testaisin ensimmäiseksi.

Huominen kyllä ainakin mennään vielä valkoisilla lakoilla, sillä edessä olisi vielä hetki kaappien tyhjennystä ennen unille menoa. Aamusta olisi tarkoitus suunnata suomusjärvipäiville kirppistelemään äitini ja tätini kanssa. Voisitko sade pysyä poissa edes muutaman tunnin, jooko?

Kiitos vielä ihanista kesätreffeistä Marsaanan tytöille! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.