Tasan neljä viikkoa ja sitten...

July 17, 2015

...Alkaa loma! Ankeat kesäsäät ovat saaneet mut lähestulkoon laskemaan tunteja loman alkuun. Loma ilman mitään aikatauluja on enemmän kuin tervetullut. Näin kahdentoista tunnin työpäivän jälkeen on helppo todeta, että olen todellakin ansainnut tulevan lomani. Töiden jälkeen säilöin vielä viisi kiloa mansikoita ja nyt olenkin valmis nukkumaan. Iltapalaksi taidan ottaa vielä muutaman mansikan tai sitten nappaan ne aamulla junaan evääksi.

Eilen tuntui muuten ihan lomalle ja kesälle kun lähdin vielä työpäivän jälkeen ystäväni kanssa Helsinkiin. Sain Vapianolta kutsun syömään ja kuuntelemaan livemusiikkia. Reissu oli kyllä ihana piristys arkeen ja bussimatkasta kotiin olisi saanut hyvän pilavideon. En vaan tajua, että miten aina onnistun olemaan sellainen jäätävä kämmäri!

Mutta nyt suuntaan näkemään unia tulevasta lomastani ja toivotan hyvää yötä teille kaikille! ♥

PS. Kaivoin eilen meikkilaatikostani takaisin käyttöön MACin Morange huulipunan - miten olen saattanut edes unohtaa sen sinne lähes vuodeksi!?


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 comments:

  1. Oranssinpunaiset huulet kyllä kuuluvat kesään. Ei toisaalta ole mikään ihme, että puna on unohtunut laatikkoon, kun ei varsinaisesti mistään seksihelteistä olla saatu nauttia! :-D

    ReplyDelete
  2. Haha, toi on kyllä paras selitys ikinä tälle unohdukselle!! :D

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.