Jotain ihan uutta Victoria's Secretiltä

August 23, 2015

Victoria's Secret on minulle pitkäaikainen rakkaus, brändi, johon en tunnu kyllästyvän lainkaan. Ensimmäiset VS:in alushousut sain kummitädiltäni noin seitsemän vuotta sitten. Vajaa viisi vuotta sitten olin Miami Beachilla lomailemassa ja sekosin Victoria's Secretin myymälöissä aivan totaalisesti. Tuon reissun jälkeen olenkin tehnyt monia tilauksia heidän nettisivuiltaan. Onkin ollut kiva huomata, että VS alkaa pikkuhiljaa leviämään Suomeenkin asti. Omaa katutason myymälää saamme varmasti odottaa kauan, mutta ehkä edes pienessä mittakaavassa sellaisen joskus Suomeen saamme. Tukholmasta tällainen minimyymälä jo keskustasta löytyykin.

Uusimpana juttuna saimme noin kuukausi sitten Victoria's Secretin myymälän Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kävin myymälässä viikko sitten kun lähdimme reissuun Tomin kanssa. Myymälä oli todella positiivinen yllätys valikoimansa suhteen. Bongasin sieltä tuotteita, joita en ennen ole näissä lentokenttämyymälöissä nähnyt. Sain Tomin houkuteltua liikkeeseen sisälle asti, koska ostimme samalla tuliaisen hänen kummitytölleen. Palaamme reissusta yölennolla, niin mahdollisuutta myymälään pääsyyn ei enää silloin ole, joten nyt oli toimittava.Ensimmäisenä mainittakoon, että tästä myymälästä löytyi myös VS PINK-malliston tuotteita. Ei valitettavasti kyllä mitään vaatteita tai alusvaatteita, mutta rasvoja, body mistejä ja meikkipussukoita. Tomin kummitytölle ostimmekin PINK-malliston meikkipussin ja pakko myöntää, että nyt kyllä vähän harmittaa etten ostanut sellaista itsellenikin. Värimaailma kun on niin täydellinen siinä.
Jätin tällä kertaa tuoksut ja rasvat ostamatta, koska varsinkin body mistejä on kertynyt kotiin ihan liian iso määrä. Sen sijaan valitsin itselleni kolme sellaista tuotetta, joita en aiemmin ole missään nähnyt. Viimeeksi olen käynyt Victoria's Secretin myymälöissä joulukuussa: Viking Gracella ja Tukholman keskustassa. Kokeiluun lähti ihanalta tuoksuva lip scrub, jonka rasiakin oli niin suloinen. En ole koskaan testannut huulien kuorintaa, mutta uskon tuotteen tulevan tarpeeseen, koska käytän huulipunaa aina.Kuultoa antavat tuotteet ovat ihan lemppareitani ja siksi oli pakko napata hyllystä voide, joka lupaa freesata kasvot vaikka 12h lennon jälkeen. Kyselin myyjältä tuotteesta vähän enemmän ja hän kertoi voiteen sisältävän kofeiinia ja siksi se virkistää kasvoja paljon enemmän kuin tavallinen kuultovoide. Bongasin vielä yhden kokonaan uuden tuoteryhmän - Victoria's Secret on laajentanut myös hiustuotteisiin! Testiin lähti Major Shine Shampoo, joka tuoksuu ihanalle.

En usko, että testailen näitä tuotteita vielä reissussa, koska operaationa olisi käyttää loppuun kaikkia jämiä pulloja joita matkaan pakkasin mukaan. Ja tekeehän se sitten arkeenpaluusta vähän enemmän luksuksen kun on heti uusia tuotteita testattavana ja niiden kautta on hyvä palata takaisin fiilistelemään lomamatkaa.

Onko nämä tuotteet joillekin teille tuttuja? Entä mikä on oma lempparisi Victoria's Secretiltä?

Mukavaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

4 comments:

 1. Ooooh, mitä ihanuuksia!! <3 Lip scrub kuulostaa kyllä ihan must have jutulta!!

  ReplyDelete
 2. Oon kanssa aika fiiliksissä näistä bongauksista. <3 Raportoin kun olen ehtinyt testailemaan! :)

  ReplyDelete
 3. Onko ne VS:t nyt sitten oikeasti niin ihmeellisiä kun kaikki niitä hehkuttaa? :D Pitänee kokeilla. Mistä olisi VSneitsyen syytä tutkimusmatka aloittaa?

  ReplyDelete
 4. No kyllä ne musta ainakin on superhyviä, tää vastaus nyt ei kyllä ehkä tullut suurena yllätyksenä. :D

  No jos haluaa aloittaa kosmetiikasta niin kannattaa testata ne klassisimmat, eli body mistit ja vartalovoiteet. En usko että tulet pettymään. :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.