Sephora love

August 21, 2015

Täältä Haniasta tosiaan löytyy Sephora. Bongasin sen pari vuotta sitten ihan sattumalta, kun lähdin käppäilemään pois päin turistien täyttämältä ostoskadulta. Mikään kovin iso Sephora tämä ei ole, mutta hinnat ovat sitäkin edullisemmat. Mun oli pakko tulla tekemään tällainen minipostaus aiheesta, koska eilisen siellä käynnin jälkeen olen vaan ollut niin fiiliksissä. Hello #materiaalionnellisuus! :D

Eilisiä ostoksia en vielä ole ehtinyt kuvaamaan, mutta teen sen tänään tai huomenna. Sain eilen illalla jo sekoitettua kauneusgurumme Erikan pään superedullisista hinnoista kertomalla. Uusi Sephora vierailukin on väistämättä edessä, sillä jäin muutamaa Benefitin juttua vielä pohtimaan. Uskon löytäneeni myös vielä täydellisemmän sävyisen kulmakynän juurikin tältä merkiltä, vaikka olen nyt vajaan vuoden elänyt siinä uskossa, että löysin sen täydellisimmän sävyn MACilta.

Sisäinen kosmetiikkahamsterini on virallisesti herännyt, mutta nyt suuntaan poolille pokkarin kanssa relaamaan ja aion kieltää itseäni menemästä Sephoraan heti tänään uusiksi.

Ihanaa perjantaita kaikille ja kuullaan taas pian! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.