Details

September 7, 2015

Olen hurahtanut viime viikon aikana sellaiseen printtiin, johon en olisi koskaan uskonut syttyväni. Ensinnäkään en ole mikään ruskean ystävä, eikä printtivaatteetkaan ole olleet mikään ykkösjuttuni. Jostain syystä tämä kahden vierastamani asian yhdistelmä rokkaa ja lujaa. Sain elokuun alussa käsiini Ivyrevelin syksyn lookbookin. Mallisto oli ehdottomasti eniten mieleeni näistä kolmesta mallistosta, joiden ajan olen yhteistyötä heidän kanssa tehnyt.

Mallistoa selaillessani kiinnitin huomion ensimmäisenä juuri tähän paitaan ja samasta kankaasta tehtyihin housuihin. Saa nähdä, että mikä päivä pääsen ihastuksessani niin pitkälle, että puen molemmat yhtäaikaa päälle. Printtiasu on ollut ostoslistallani pitkään, mutta nyt kun se kaapistani löytyy niin en olekaan uskaltanut pukea sitä ylleni. Yksi iso kysymysmerkki asun suhteen on kengät, millaiset kengät tuollaisen kanssa tulisi pukea!? Mieleeni tulee vain korkkarit, mutta millään korkeilla koroilla en itse jaksa koko päivää käppäillä. Hyviä ideoita siis otetaan vastaan.

Sitä sanotaan, että ihminen on tehokkaimmillaan aamun ensimmäisinä tunteina. Olen kauan ollut tätä ajatusta vastaan, sillä en ole koskaan luokitellut itseäni aamuihmiseksi. Nyt alan pikkuhiljaa liukua ajatuksissani siihen suuntaan, että ihminen voi oppia aamuihmiseksi. Kesäkuussa aloitin työt säännöllisemmin myös Helsingissä ja jokaisena työpäivänä olen hypännyt 5.55 bussiin tai aamun ensimmäiseen junaan kohti Helsinkiä. Näpytänkin nyt tätä postausta teille kännykälläni - olo on ihmeen virkeä vaikka olen herännyt neljän aikaan. Toki aion hyödyntää osan ajasta nukkumiseen, mutta en olisi vielä vuosi sitten uskonut, että pystyisin tähän aikaan aamusta tuottamaan riviäkään tekstiä.

Miten on, onko printit teidän juttu?

Hyvää huomenta kaikille ja mukavaa uutta viikkoa!❤️


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 comments:

  1. […] ansiosta. Yllättävästä ihastumisesta tuohon printtipaitaan kirjoittelin enemmän viime postauksessani. Ja eipä se fiilis siitä ole mihinkään muuttunut. Yleinen fiilikseni taas tällä hetkellä on […]

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.