Hello September

September 3, 2015

Kesä on nyt hyvästelty, kesä, josta en ehtinyt Suomessa nauttia tänä vuonna oikeastaan lainkaan. Vielä tiistaina en ollut valmis luopumaan kesästä, vaikka syyskuun ensimmäinen olikin. Mutta eilen kun istahdin illalla Helsingissä bussiin kohti kotia niin syksy oli jotenkin niin läsnä. Pimeä saapui aiemmin ja vettä satoi ihan kunnolla. Kääriydyin lämpimään viittaani ja kaulahuiviin, sillä bussiin oli tainnut unohtua ilmastoinnin suhteen kesäiset asetukset.

Kävin vielä illalla hoitamassa kirjanpidon paperit kuntoon, niin on kiva taas aloittaa työt kun ei ole miljoonaa asiaa to do -listalla. Yksi tärkeä asia listallani kyllä on, nimittäin D-vitamiinin hankkiminen. Aloitin tämän vuoden helmikuussa säännöllisen D-vitamiinin syönnin ja olen ehdottomasti huomannut sen vaikuttavan fiilikseeni positiivisesti. Jos yleensä syksyisin koet olosi väsyneeksi, etkä vielä syö D-vitamiinia niin suosittelen testaamaan, että vaikuttaisiko sen syöminen sinuunkin.

Kaivakaahan kynttilät esille ja kääriytykää huopaan - nyt on lupa nauttia kynttilöistä ja kodin lämmöstä sateen ropistessa ikkunaan. Itse taidan jatkaa kääriytymistä tuohon eilen päällä olleeseen viittaan, jonka pehmeys on vienyt sydämeni. Alla oleva kuva on eiliseltä Helsingin reissulta, josta on tulossa parempaa postausta tämän viikon aikana.

Rentouttavaa syyskuuta kaikille! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 comments:

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.