Hello weekend

September 13, 2015

Toisinaan viikonloppu saapuu ihan huomaamatta. Tällä viikolla olen kuitenkin odottanut sen alkamista enemmän kuin aikoihin. Olin koko viime viikonlopun poikkeuksellisesti töissä ja työtunteja viimeisen työputken aikana kertyi aika kiitettävästi. Eilen otin hyppäyksen pois arjesta kun suuntasin blogimatkalle Tallinnaan ja sieltä jatkoin vielä Polhemin uuden showroomin avajaisiin. Päivä oli ihan huippu, mutta rankka ja nukahdinkin illalla bussiin. Tänään olin vielä töissä ja nyt saankin viimein palata takaisin arkeen ihan oikeasti. Viikonlopputyöt taidan laittaa loppuvuodeksi boikottiin, sillä kahden päivän vapailu on se, millä syksyn pimetessä saa akkuja ladattua uutta viikkoa varten.

Ensi viikolla saan myös rauhassa palautua kuluneista viikoista. Aionkin viettää aikaa koneella, sillä se on sitä omaa aikaa, jota olen jo ehtinyt ikävöimään. Koneelta aion myös tankata itseeni aimo annoksen sivistystä - onhan kaikki mielenvikaiset hömppäsarjat syksyn kunniaksi jo alkaneet! :D Mitä suosittelette ehdottomasti katsomaan?

Laitoin Indiskasta viime talvena hankkimani tuoksukynttilän lopun palamaan ja sen tuoksu on kyllä taivaallinen. Syksyn tuloa kun ei voi estää niin olenkin päättänyt, että rakastan syksyssä niin pukeutumista kuin tuoksukynttilöitä. Ja kun nyt tämän pukeutumisen sain sopivasti ujutettua mukaan postaukseen niin pakko hehkuttaa, että löysin Kreetan reissulta hienoimman pulsupipon ikinä. En tiedä, että miksi miellän tuon pipon mallin pulsupipoksi, mutta fakta on se, että pipo sai itseni näyttämään näissä kuvissa niin kamalalle, että asukuvapostausta en pystynyt lähes sadasta kuvasta saamaan kasaan.

Vaikka pipo on nimensä veroinen niin oli minun silti saatava edes jokunen kuva julkaistua, koska tuo tausta on niin upea. Jos vielä suuntaan Haniaan niin mietin täydellisen asun tuota seinää varten jo kotona pakatessani.
Näitä pulsupipoja oli muuten kaupan hyllyt täynnä ainakin Hanian vaateliikkeissä - miten on, lähteekö pulsupipo hankintaan tänä syksynä?

Huippua viikonlopun jatkoa kaikille! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

3 comments:

 1. Moi! Tää ei nyt liity ollenkaan postaukseen, haluaisin kysyä sulta plussia ja miinuksia pastellin värisistä hiuksista ja etenkin vaaleanpunaisista, oliko ihan hirveen työläät ylläpitää ja muuta :-) Harkitsen tässä juuri josko lähtisin pidemmälle prosessille hiusten kanssa ja lähtisin tummanruskeasta vaalentamaan niitä vaaleanpunaisiksi :-P ajatus houkuttelee ihan älyttömän paljon

  ReplyDelete
 2. Tällä hetkellä hyviä värimaskeja on niin paljon tarjolla, että pinkin tukan ylläpitäminen ei niiden ansiosta ole niin työlästä. Toki sen kanssa hiusten pesuun on varattava vähän enemmän aikaa, että maski saa vaikuttaa tarpeeksi, mutta hetken pinkkejä hiuksia pitäneenä en pitänyt sitä mitenkään ylivoimaisena. Ja samaa, ellen vähän vielä isompaa duunia, teen nyt harmaan tukan kanssa, koska haluan ylläpitää väriä mahdollisimman hyvin ja saada sävyn pysymään kylmänä.

  Isompana operaationa pidän hiusten vaalentamista. Millaisesta väristä lähdet nyt liikkeelle? Onko hiuksiasi vaalennettu ennen? Onko tummanruskea värjätty väri vaiko ihan oma värisi? Kaikilla näillä on hirveästi merkitystä lopputuloksen suhteen. :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos ihana kattavasta vastauksesta ❤️ muistelinkin että color maskeilla on paljon vaikutusta. Tällä hetkellä latvat on tosi tumman ruskeat, mutta muu pää on vaaleampaa kun en oo piiiitkään aikaan värjännyt hiuksia ja aurinkokin on haalistanut ihan kiitettävästi. Mulla on onneks tosi vahvat hiukset, kerran oon aikasemmin värjännyt eikä ne ollu siitä melkeen moksiskaan. Oma värini on perussuomalaisen maantien ruskea, ei tumma eikä vaalea. Tai niin ainakin muisten kun oma väri ollu esillä viimeksi ehkä viitisen vuotta sitten sen värinpoiston jälkeen. Kerralla en tietenkään oleta saavani blondeja hiuksia, eikä lähdetä edes värinpoistoa tekemään. Kampaajani kanssa puhuttiin tästä ja hän oli vahvasti sen kannalla että kokeillaan sitä uutta vaalennusainetta, en nyt muista mikä se oli nimeltään. Uskon että min tukka kestää ne vaalennukset kun suojaa ja hellii niitä vaalennusten välissä kunnolla :)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.