Last summer outfit

September 27, 2015

Olen pihdannut näitä asukuvia, koska ajatuksen tasolla kesä on jotenkin niin lopullisesti hyvästelty kun kesän viimeiset asukuvatkin on julkaistu. Eilen polttelin koko illan kynttilöitä, nytkin on ihan harmaata ja viimeisimpänä, nyt on syksy, vinkkauksena olen onnistunut saamaan syysflunssan. Eli on toimittava ja julkaistava nämä kuvat ennen kuin tyyliin lumi on jo maassa. Silloin kontrasti ulkona vallitsevan sään ja paljaiden säärien suhteen olisi jotenkin too much.

Asu on kuvattu Haniassa ja taustana on muuten tuo sama harmaa seinä kuin uudessa bannerissakin. Rakastuin tuohon kesäkuussa hankkimaani Gina Tricotin haalariin ihan täysillä ja oikein harmitti, kun sitä ehti kesän aikana niin vähän käyttämään. Reissussa käytin sitä todella paljon. Toivottavasti ensi kesä on meillä Suomessakin pikkuisen lämpimämpi niin saan toivottavasti heti kesän alussa kaivaa tuon ihanuuden takaisin käyttöön.
Näiden kuvien myötä sanon heipat kesälle ja toivotan joulun tervetulleeksi. :D Tiiäättekö, bongasin oikeasti tänään Elloksen uutuuksista joulujuttuja, heh! 

Ja vielä viimeisen kerran muistuttelen teitä ihania mahdollisuudesta äänestää blogiani käynnissä olevassa Fashion Blogger Awardseissa. Äänestys päättyy 30.9 ja äänestämään pääset TÄSTÄ. Kiitos jos äänestät! ♥

Kuullaan taas pian! ♥
Kuvat: Tomi

Sunnies, Aldo / Lips, MAC / Kimono, Pull & Bear

Bag, Mulberry / Jumpsuit, Gina Tricot / Shoes, Birkenstock (gifted)

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 comments:

  1. No hyvä, että yrität pitää minuakin vähän ajan tasalla. Mun eka lyhyt ajatus sun otsikosta oli, että viime kesästä olis aikaa se about vuosi. Huomasin siis eläväni jollain ihme syksyä muistuttavalla kesän jatkoajalla... No, uskotaan, uskotaan, pikkuhiljaa :) Ihana asu, varsinkin sun päällä!

    ReplyDelete
  2. Haha, aika hyvä! :D

    Kiitos kovasti Hanna! <3

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.