Niophlex - haaveeni toteuttaja + vähän hiushistoriaani

September 28, 2015

Vielä kolmisen vuotta sitten hiukseni olivat mustat. Viihdyin mustalla tukalla viitisen vuotta ja sitten ajattelin, että olisi kiva koittaa jotain uutta. Värinpoistolla ja sävytyksellä sain ihanan kupariset hiukset ja siitä vaalentamista jatkettiin raidoilla. Sitten keksin, että pakko saada muodissa silloin todella vahvasti ollut tummempi tyvi ja sillä lookilla mentiin vajaa vuosi. Sen jälkeen päässäni alkoi vilkkua ainoana haaveena vaaleat hiukset. Oma hiusvärini on aika vaalea, mutta mikään blondi en luonnostani ole ollut enää lapsuuden jälkeen.

En myöskään halunnut, että hiuksiani vaalennettaisiin yhdellä kertaa niin rajusti, että niiden kunto kärsisi siitä. Hiukseni olivat pari vuotta sitten paljon pidemmät kuin nyt, viime syksynä annoin pituudesta leikata vähäsen, mutta todellinen syy hiusteni lyhenemiseen on ihan oma tarinansa, eikä mitenkään niin positiivinen.

Mutta joo, kohti vaaleampaa tukkaa lähdettiin raidoittamalla, koska ne toivat kivaa kirkkautta ei oikein minkäänkään väriseen tukkaani. Hiuksissa oli siis niin paljon sävyjä, etten osaa sanoa, että minkä värinen se oikein olikaan. Voisin kaivella joku kerta arkistoista kuvia näistä viime vuosien erilaisista väreistäni. Aika tarkalleen vuosi sitten iski todellinen hiusahdistus. Vaikka tukka oli pikkuhiljaa vaalentunut ja paljon, niin en enää kestänyt sen keltaisuutta. Tämän keltaisuuden kanssa taistelen edelleen pisimpien latvojeni suhteen. Syynä on se, että ne ovat niin vanhaa hiusta, sellaista, joissa on ollut vuosia mustakin väri, että niillä on täysin oma tahto.

Jossain kohtaa hiusteni latvat olivat niin itsepäiset, etteivät ne edes suostuneet vaalentumaan vaalennusaineella enää astettakaan. Luovutin ja laitoin päähän vähän sinettejä, jotta niiden vaaleus häivyttäisi hiusteni latvojen keltaisuutta. Hiusten raidoitus ja sävytys kylmemmän vaaleaksi + sinetit viime syksynä rauhoittivat hiuskriisini hetkeksi. Ihastuin kuitenkin kylmään sävyyn heti niin paljon, että aloitin haaveilun harmaista hiuksista. Maaliskuussa harmaaksi värjäämistä testattiin ensimmäisen kerran. Väri ei tarttunut lähes lainkaan ja yhden pesun jälkeen viimeinenkin hippu harmaudesta oli tiessään. Päätin luovuttaa, koska harmitus oli niin suuri.

Jatkoin kuitenkin hiusteni sävyn pitoa kylmänä ja testailin vaikka mitä tuotteita. Hiukseni olivat vaaleat ja sen innoittamana testailin pastellisävyjä ja värjäsin jopa hetken mielijohteesta hiukseni pinkiksikin. Sitten näin Erikan tukan Niophlex-hoidon jäljiltä ja silmäni olivat varmaan lautasen kokoiset - miten pari viikkoa sitten vaalennetut hiukset voivat edelleen olla niin superkiiltävät ja sileät. Olin kuullut Niophlexistä juttua aiemminkin, mutta tuote kuulosti liian hyvältä ollakseen totta ja siksi olin sen jotenkin vaan sivuuttanut mielestäni.

Vasta konkreettinen lopputuloksen näkeminen sai mieleni muuttumaan ja aivoni raksuttamaan aika täysillä. Niophlex suojaa hiusta ja siksi se onkin mitä täydellisin kumppani hiusten vaalentamisen kanssa. Niophlex perheeseen kuuluu kolme tuotetta, joista ensimmäinen sekoitetaan vaalennusaineeseen suojaamaan hiustasi vaalennuksen aiheuttamilta vaurioilta. Toinen aineista levitetään hiuksiin pesupaikalla ja viimeisin tuote tästä tuoteperheestä on kotihoitotuote.Tajusin hyvinkin pian, että Niophlex voisi olla ainoa mahdollisuuteni saada harmaat hiukset, sillä sen kanssa tehtävään värinpoistoon uskaltaisin mennä. En ole elämässäni käynyt kovinkaan monella kampaajalla. Kun kuulin, että pääsisin IdHAIRille Heidin käsittelyyn testaamaan Niophlex-hoitoa värjäyksen yhteydessä, niin tiesin olevani mitä parhaimmissa käsissä. Kun pääsee istahtamaan kampaajan tuoliin kouluttajan käsittelyyn, niin mikään ei voi mennä pieleen. Eikä muuten mennytkään. Vaalennus onnistui ja harmaa sävykin tarttui ihmeen tasaisesti hiuksiini.
 Tässä ennen ja jälkeen kuvat:


Hiukseni eivät tuntuneet kärsivän käsittelystä mitenkään ja kun sain vielä matkaan mukaan tuon kotona käytettävän Maintainer hoitoaineen eivät hiukseni muuttuneet edes ensimmäisten pesujen jälkeen mitenkään karvaisiksi ja kärsineen näköisiksi. Musta tuli kyllä Niophlex fani ihan kertaheitolla. Täytyykin muistaa käydä ostamassa tuota Maintaineria lisää, koska olen todella koukussa sen tuoksuun ja hoitavuuteen.
Kiitos tuhannesti IdHAIRille ja erityisesti Heidille tästä haaveeni toteuttamisesta!♥

Löytyykö sieltä muita Niophlex-hoitoa testanneita? Tai olisiko kiinnostusta sitä testata?

Tästä tuli nyt ihan jäätävän pitkä postaus, mutta toivottavasti jaksoitte lukea loppuun asti. Ihanaa uutta viikkoa kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 comments:

  1. Kuulostaa tosi hyvältä ja lopputulos mahtava! Täytyypä itsekkin kokeilla ;-)

    ReplyDelete
  2. Kiitos ihana! <3
    Voin kyllä lämpimästi suositella tuota hoitoa testaamaan! :)

    ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.