Pieniä syyshankintoja kotiin

September 27, 2015

Syksyisin muhun usein iskee vaatehimon ohella myös into sisustaa. Kun lähdetään kohti loputtoman pimeää vuodenaikaa niin on tiedossa, että sisällä tulee oltua paljon enemmän kuin keväällä ja kesällä. Rakastan kynttilöitä, niiden polttaminen tuo edes vähän piristystä pimeneviin iltoihin. Suurin heikkouteni on tuoksukynttilät ja jos se vielä on pakattu kauniiseen rasiaan niin en voi vastustaa sitä. Liikkeeni kohdalla tein jo viime syksynä säännön, että yhtään uutta kynttilää en sinne saa ostaa ennen kuin vanhat on kulutettu loppuun. Ainoastaan normit valkoiset tuikut olen rajannut tämän säännön ulkopuolelle.

Nyt joudun kyllä tekemään kotiin tämän saman säännön, sillä löysin jo tähänkin syksyyn pari mitä ihaninta kynttilää H&M Homesta ja taisin sieltä jokusen hankkia jo kesänkin aikana ja viime talvena ja... Eli kynttilät on nyt boikotissa minun osaltani, kunnes olen vanhat saanut poltettua loppuun.Tykkään panostaa kodin perusjuttuihin, silloin arkeenkin saa sellaista pientä luksusta. Koska rakastan kaikkea kaunista niin hankin kotimme molempiin vessoihin vähän tyylikkäämmät käsisaippuat. Tai tuo Zara Homen käsisaippua on odotellut käyttöön pääsyä jo tovin, mutta en ole ehtinyt unohtamaan, että miten ihana tuoksu siinä onkaan. Viime viikolla huomasin toisenkin vessan käsisaippuan vetelevän viimeisiään ja niinpä hankin täysin itselleni vieraan merkin käsisaippaun viime viikonlopun laivareissulta. Ihastuin pullon yksinkertaiseen tyylikkyyteen täysillä.♥

Björk & Berries on ruotsalainen luonnonkosmetikka sarja, jota valmistetaan Ruotsissa. Sarjan muutkin tuotteet oli pakattu mitä kauneimpiin pakkauksiin, joten saa nähdä lähteekö hankintalistalle joskus jotain muutakin tästä uudesta tuttavuudesta.

Syksyisin kaipaan paitsi iholleni, myös kotiinkin, voimakkaampia tuoksuja. Vaihdan body mistit parfyymeihin ja kodin hedelmäiset tuoksut metsäisiin tuoksuihin. Mitään överivoimakkaita vaihtoehtoja en kuitenkaan valitse - tuoksu ei missään nimessä saa olla liian hallitseva elementti.

Musta on jotenkin niin ihana tuoda piristystä sisustukseen juurikin niillä pienillä uusilla jutuilla. Muutamia vähän näkyvämpiäkin muutoksia olisi kotiin suunnitteilla, mutta ei niistä vielä sen enempää. Jos yksi DIY suunnitelma toteutuu, niin siitä lupaan kyllä raportoida sitten asap.
Tuleeko teidän hankittua kotiin jotain uutta juuri syksyisin?

Rentouttavaa sunnuntaita ihanat! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

6 comments:

 1. Olipas söppänä ananaskippo! Sopisi varmaan meillekin, hmm... :) Mulla on ihan sama sääntö kynttilöiden osalta, nitä tuli yhdessä vaiheessa hamstrattua aivan liian liikaa, eikä niitä ehdi edes polttaa! Ehkä niistä pitäisi vaan hankkiutua karusti eroon ja ostaa tilalle purkitettu kynttilä.

  ReplyDelete
 2. Ihania hankintoja ♥ Tällaiset pienet jutut piristävät kotia ja siinä samalla arkea kyllä kummasti :)

  ReplyDelete
 3. Sun täytyy ehdottomasti tehdä toi kynttilöistä eroon hankkiutumis operaatio, koska tuolla ananaksen sisällä on kynttilä! :D

  ReplyDelete
 4. Juurikin näin, usein ne pienet uudet jutut on niitä parhaita! <3

  ReplyDelete
 5. Mistä toi ananas on? Voi kun niitä saisi kuparin värisenäkin - näyttäis niiiin hyvältä meidän keittiössä, kun on muutakin kuparia pöydillä :-) Muistanko väärin, vai oonko nähny tollaisen joskus henkkamaukassa?

  Täällä kans yks kenellä kaapit pursuaa edelleen kynttilöitä, vaikken oo koko vuonna ostanu melkeempä yhtään lisää :-D oh god ikea on petollinen paikka kun siellä se ei näytä niin paljolta, mut kotona aina sama ongelma - mihin ne saa mahtumaan kun kuitenkaan 100 tuikkukippoa ole että polttais kaikki kerralla :-D okei meni vähä ohi aiheen jo...

  ReplyDelete
 6. Toi ananaskynttilä on H&M homesta. Muista väreistä en osaa kyllä sanoa, mutta voisin kyllä itsekin kerätä noita vaikka kaikissa mahdollisissa väreissä! :D

  Just tulin töistä kotiin ja pistin viisi kynttilää palamaan - kuluu,kuluu! :D

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.