#Seksitukka

September 26, 2015

Lehtien sivuilla näkyy joka kesä muka laittamattoman oloisia biitsitukkia, sotkuhiuksia, seksitukkia... Rakkaalla lapsella on niin kovin monta nimeä, mutta faktahan on se, että meidän kuivassa ilmastossa on tällaisen muka laittamattoman tukan eteen tehtävä duunia aika huolella. Avainasemassa on suolasuihke ja hiuspuuteri, joiden kanssa kuohkeutta lähdetään hakemaan. Itse en koskaan ole onnistunut loihtimaan itselleni seksitukkaa Suomessa, vaan lopputulos on helposti liian koppurainen taikka suolasuihkeen ansiosta jopa likaisenkin näköinen. Isoimman tukan olen onnistunut loihtimaan itselleni erinäisillä tuotteilla kun pohjalla on pari päivää vanha kiharat.

Koska täydellisen seksitukan saaminen on hyvinkin haasteellista niin ajattelin jakaa teidän kanssa vinkin sen saamiseksi. Avainsana on välimerenilmasto. Ilman kosteus ja suolaisuus tekevät hetkessä sen, mitä kotona yrittää saada aikaseksi tuoteläjän kanssa. Kuvissa näyttää kuin mulla olisi tukkaa jotain viisi kertaa normaalia enemmän ja ainut mitä sille olen tehnyt, niin olen yrittänyt hillitä tukan kasvua parillakin eri tuotteella: Balmainin öljyllä ja Keunen kiiltoseerumilla. Varsinkin iltaisin tällaisen tukan sai ihan muutaman minuutin ulkona ololla. Ilman suolapitoisuus on kuin täydellisen tasaisesti suihkutettu suolasuihke - kätevää!
Kyllä mulle ainakin kelpaisi tuollainen kuohkea seksitukka ihan vaikka aina.

Muutetaanko Kreetalle?

Mahtia lauantaita kaikille!♥Kuvat: Tomi

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

3 comments:

 1. Biitsitukka on niin paras!
  Varsinkin kun uskalsin napsaista tukkani polkkamittaan, niin eihän mun täällä Ausseissa tarvi mitään tehdä, kun aina on siistin sotkuisen näköinen tukka. Ja sopii hyvin nanny-lookkiin haha!

  Ihanaa syksyä Reetta <3

  ReplyDelete
 2. Oi, kuulostaa ihan täydellisen helpolta ja ihanalta tukka lookilta! <3

  Nauti auringosta munkin puolesta, eikö siellä alakin nyt kesä?

  Kiitos ja samoin sinullekin Eveliina! <3

  ReplyDelete
 3. Yep, täällä se kesä vasta on aluillaan. Ihanaa, mutta vähän jo pelottaa miten tuun selviämään 40 asteen lämpötiloista! Ei muutakuin biitsille ja mereen <3__<3

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.