Autumn colors and new jacket

November 11, 2015

Syksy, mikä ihana tekosyy kääriytyä isoihin takkeihin, vaikka mittarissa olisi lähes saman verran asteita kuin juhannuksena. Käväisin edellisviikolla pikaisesti Tukholmassa Erikan kanssa ja siellä oli ihan älyttömän lämmin silloin. Tai no meidän kuumuuteen saattoi vaikuttaa myös se, että perus kämmärinä onnistuin lentämään naamalleni terminaalissa ja sitä sitten naurettiinkin koko loppumatka. Polvet on semisti mustat edelleen, mutta muuten selvisin lähes haavoittumattomana tästä ilmalennosta - jopa aurinkolasit pysyivät päässä.

Tukholmassa oli kaunista ja syksyinen värimaailma hyvin esillä niin katukuvassa kuin kauppojen rekeilläkin. Ehkä tämä yhdistelmä sai aikaan sen, että teimme vaikka mitä löytöjä reissun aikana. Eniten innoissani olen edelleen niistä kaikista joulujutuista, joita Lagerhausista onnistuimme bongaamaan.

Ja mitä tuohon takkiin tulee niin olen ollut aivan rakastunut siihen jo toukokuussa olleesta Ginan pressistä asti ja reissuksi sain sen viimein hankittua itselleni. Takkia oli vain kahta kokoa, mutta tilailin niitä edestakaisin, koska en millään osannut päättää, että kumman koon ottaisin. Lopulta päädyin siihen pienempään ja kun näitä kuvia nyt katson niin tuntuu siltä, että tein kerrankin oikean ratkaisun.

Oman hehkutuksen ansaitsee myös nuo Eccolta saamani kengät. Enpä muista, että koska olisi jalassani ollut noin hyvät kengät. Kengillä on tullut käveltyä jo todella paljon, mutta yhtäkään rakkoa tai hiertymää en niistä saanut edes ensimmäisellä käyttökerralla. En ole tainnut koskaan ennen omistaa Eccon kenkiä ja tässä mietinkin, että miten tällainen virhe on päässyt käymään!? Onneksi asia on nyt korjattu ja jalat kiittää.
Mutta nyt lopetan tämän puheripulini, sillä Tomi oli tehnyt meille salaattia, joten suuntaan syömään sitä ja sen jälkeen rentoudun jonkun hömppäohjelman parissa.♥

Rentouttavaa iltaa teillekin! ♥


Kuvat: Erika Naakka / NUDE

Sunnies, Aldo / Lips, MAC / Shirt, Gina Tricot

Skirt, Ivyrevel (collaboration) / Jacket, Gina Tricot / Shoes, Ecco (gifted)

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

6 comments:

 1. Hei hyvältä näyttää taas kerran! :)

  ReplyDelete
 2. Ah, Tukholma. Sinne on kyllä ihan pakko päästä joululahjashoppailemaan, eli tuhlaamaan itseensä. :D

  Tuo sun tukka <3 Kukakohan pelastais mun mopin..

  ReplyDelete
 3. Voi miten ihana kuulla, kiitos kovasti Maria! <3

  ReplyDelete
 4. Haha, Tukholma on petollinen kaupunki! :D

  Voi kiitos ihana! <3 Ja höpsis, ainakin eilen näkemässäni upeassa kuvassa oli sun tukka ja nassu niin kohdillaan! <3

  ReplyDelete
 5. Voi toi takki piirty niin munkin mieleeni, kun näin sen sun päällä, että melkein tekisi mieli jostain metsästää se itsellenikin! :)♥

  ReplyDelete
 6. Mä niin ymmärrän sua, koska takkien vetovoima ihan yleisesti on jotain niin suurta! :D
  Kiitos ihana! <3

  Joko kurkkasit onko noita vielä nettikaupassa? ;)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.