Black Friday sortuminen

November 28, 2015

Jep, vakaa päätökseni olla tarttumatta mihinkään Black Friday tajoukseen kesti peräti eiliseen aamu kuuteen asti, hyvä minä!

Kun käynnissä on operaatio kaappien tyhjennys niin tuntuisi ihan tyhmältä ostaa samaa tahtia uutta tilalle. Varsinkin kun tämän operaatio on todistanut, että en oikeasti tarvitse yhtään mitään ja siksi tavoitteena onkin, että keskityn joululahjojen hankkimiseen, mutta itselleni en ostaisi mitään ennen joulua.

En kuitenkaan pidä tätä aamu kuuden heräteostosta niin pahana juttuna, koska turhempaankin ostokseen olisin voinut sortua. Jo koko torstain meilini täyttyi kaikkien mahdollisten kauppojen uutiskirjeistä, joissa ilmoitettiin mitä kovemmista Black Friday tarjouksista. Kylmästi poistin kaikki viestit niitä lukematta, jopa sen, jossa kerrottiin ison valikoiman TAKKEJA olevan puoleen hintaan.

Kuten kuvastakin näkyy, niin en ostanut uutta takkia tai kenkiä tai ylipäätään mitään vaatetta. Valitettavasti Starbucksilla ei myöskään ollut Black Friday tarjouksia.Olisin varmasti saanut sen uuden takinkin halvemmalla, kuin mitä tähän heräteostokseen kulutin. Menin ja ostin meinaan kameraani uuden objektiivin. Ja tein sen tosiaan heti aamu kuudelta. Hyppäsin kuuden bussiin kohti Helsinkiä ja ennen torkkuja tein tilauksen nettikauppaan. Olin ihan fiiliksissä, kunnes selvisi, että olin onnistunut tilaamaan väärän objektiivin. Tää on niin mua, en vaan ole mikään onnistuja.

No onneksi tämä liike jonka nettikaupasta objektiivin tilasin sijaitsee Salossa ja kun asiakkailta ehdin niin soitin sinne ja kerroin mokastani. Onneksi asia järjestyi ja tänään sitten kävin Kuva-Järviseltä kotiuttamassa sen ihan oikean objektiivin.

Ja mikä se oikea objektiivi sitten oli?

Oon kyllä reilun vuoden semisti haaveillut sellaisesta laajakulmaobjektiivista, mutta en vaan ole raaskinut sellaista ostaa. Eli kyllä, nyt mulla on se! Joten voisiko tulla edes vähän valoisampaa, että pääsisin sitä uutta laajakulmaobjektiivia testailemaan?
Tuliko teidän tehtyä jotain ostoksia Black Friday huumassa? Entä onko kellää kokemuksia tuosta Samsung NX 16mm objektiivista?SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

9 comments:

 1. Kyllä mää Junkyardilta jotain rättejä kliksuttelin ostoskoriin. Nellyltä kans, mutta failasin, kun kerkes tarjous vaihtua just ja sit päivitty ostokseen normaalihinnat ja nyt vähän vieläkin harmittaa. Lisäks harmittaa et missasin Nellyn River Island -tunnin, kun höpötin puhelimessa just sillon.

  ReplyDelete
 2. Jee, en ollut ainut shoppailija! :)

  Toivottavasti Junkyardin jutut on hyviä kun saapuvat ja kato, kohta alkaa taas alet, niin eiköhän ne sun eilen miettimät jutut löydy silloin Nellyn alesta. :)

  ReplyDelete
 3. Haa! Mä tilasin myös eilen linssin! Rajalalta Nikoniin 35mm 1,8:n, joka makso vaan 99€! Normaalisti hintaa tuolla on joku 229€! Muihin Black Friday-tarjouksiin en sortunut. :)

  ReplyDelete
 4. Oot sä kyllä niin ihana<3 Väärä objektiivi :D No onneks et tilannu sitä mistään toiselta puolelta maapalloa! Mä en ostanu mitään, mutta sitte siitä ostamattomuudesta jäi joku kauhee jälkitrauma ja nyt mun on kohta ihan pakko ostaa jotain.. ihan mitä tahansa ... toivottavasti ei ihan millä hinnalla tahansa...

  ReplyDelete
 5. Haha, mäkin ostin sattumoisin perjantaina laajakulma-objektiivin hyvin samoilla spekseillä kuin sinä. Tosin ei ollut Samsung, vaan Panasonic Leica, eikä mikään erityinen tarjouskampanja, mutta vika kappale ja huokeasti irtosi! Iloisin mielin lähden sen kanssa viikon päästä Edinburghiin... :)

  ReplyDelete
 6. Eikä mikä sattuma! :)
  Mulla on nyt ollut reilun vuoden käytössä 30mm ja oon tykännyt siitä hurjasti, mutta samalla kaivannut taas jotain uuttakin.
  Ja muuten, meidän hinta oli samis! :D Mun linssin normi hinta tais olla 319€, eli ohittamaton tarjous kyllä!

  ReplyDelete
 7. Voi kiitos Hanna, niin sinäkin! <3
  No toi on paha! :D
  Mitä sait shoppailtua? Tunnusta kaikki vaan! :D

  ReplyDelete
 8. Aika hauska sattuma! :D
  Vissiin on objektiivi kauppa käynyt perjantaina kuumana, heh!

  Oii, odotan innolla, että sulta tulee uusia kuvia sen kanssa! <3

  ReplyDelete
 9. 20 % alennus kaikesta, niin jonkun ihmeen logiikan mukaan sitä on pakko keksiä jotain ostettavaa... Nyt odottelen siis Burberryn meikkivoidetta ja Laura Gellerin hohtopuuteria... Ja alennus on vielä tänäänkin voimassa ;)

  ReplyDelete

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.