Erilainen lauantai

November 22, 2015

Mun tulee usein hengattua viikonloppuisin ihan vaan kotona yökkärissä, koska se on jotenkin niin parasta. Tämä lauantai oli jotain ihan muuta, sillä lähdin jo aamulla Helsinkiin Tomin ja iskän kanssa. Suuntana meillä oli Hartwall Arena ja Jokereiden matsi, johon sain liput blogin kautta. Tupa oli lähestulkoon täynnä ja ellen nyt ihan väärin muista niin 13 000 katsojan raja rikottiin tänään. Tunnelma oli niin huippu!

Ennen matsia kävimme syömässä Morrison's ravintolassa burgerit ja vitsi olin jo ihan ehtinyt unohtaa, että miten hyvää ruokaa siellä onkaan. Ehdimme käydä tsekkaamassa Stockalle juuri auenneen Espresso Housenkin ja nam, heidän caramel latte ei petä koskaan. Kun mulle tuntuu noi lattet niin maistuvan, niin voiskohan niiden kanssa ihan elää? Jonkinlaisen vakavan riippuvuuden olen onnistunut niitä kohtaan muodostamaan. Ensi viikoksikin on jo latte treffit sovittuna - pitäisiköhän mun huolestua?

Tällainen erilainen lauantai oli kyllä niin huippu. Katsomoon päästyämme vedin Jokareiden pipon päähän ja kannustin täysillä. Toivo maaleista meinasi jo jossain kohtaa hiipua, mutta viimeisessä erässä Jokerit tykitti kolme maalia, joista yksi hylättiin aivan käsittämättömän tyhmällä syyllä, mutta onneksi voitto kuitenkin tuli kotiin 2-0 lukemin. Snapchatissa on pari videotakin matsista ja raivoisasta kannustamisesta. Sieltä mut löytää nimimerkillä reetta_e.
Superisti kiitos lipuista Jokereille ja pojille kiitos mukavasta retkipäivästä! ♥

Ja teille toivotan oikein rentouttavaa viikonloppua! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.