Laser cut dress and neon beanie

November 7, 2015

Tuntuu kuin maanantai olisi ollut eilen, niin hektinen tämä viikko on ollut. Päivät ovat sekoittuneet toisiinsa ja vasta tänään olen ehtinyt istahtamaan koneelle ilman mitään kiirettä. Kävin aamulla huollattamassa ripseni ja hankkimassa viimeiset puuttuvat palaset isälle huomista varten. Eilinen kotimatka Helsingistä oli ahdistavin ikinä - ihan ihme hiippareita noissa busseissa kulkeekin. En rupea asiaa nyt sen enempää avaamaan, mutta tiiättekö kun tulee sellainen tunne, ettei kaikki ole ihan ok ja sitten huomaat olevasi oikeassa? Enpä ole koskaan ennen ollut niin helpottunut kun kuulin bussikuskin kuuluttavan, että seuraavana Salo.

Vaikka en koneelle olekaan ehtinyt istumaan niin olen ehtinyt tallentamaan kameran muistikortille aikamoisen läjän asukuvia, jes! Nämä käsittämättömän hyvät marraskuun ekan viikon ilmat tuskin jatkuvat loputtomiin ja jossain kohtaa ollaan oikeasti siinä tilanteessa, että päivän valoisakin aika on niin suhmuraista, että kuvien otto on lähes mahdotonta.

Syksy on herättänyt mussa pitkään piilossa olleen innostuksen hameisiin. Sukkahousut ja hame tai mekko on vaan niin ihanan rento vaatetus johonkin jäykkiin housuihin verrattuna. Rentous on vaan niin se mun juttu. On ollut niin ihanan kuivaa, että lenkkareilla ja avonaisillakin nilkkureilla on kelvannut käppäillä pitkin Helsingin katuja. Lämpövuorella varustetut biker bootsit odotteleekin vielä kaapissa niitä viileämpiä ilmoja.

Ja mitä tämän postauksen asuun tulee niin musta, se ei vaan petä koskaan ja ripaus neonia tekee muuten yksivärisestä asusta heti pikkaisen kiinnostavamman. Ostin pari vuotta sitten ensimmäisen laserleikatun tekonahkahameeni ja näköjään en ole vieläkään kyllästynyt tuohon yhdistelmään. Vaikka nyt laserleikattua matskua on koko mekko, niin mustan värinsä ansiosta se ei ole yhtään too much.
Laitoin juuri kynttilöitä palamaan ja villasukat jalkaan. Se olisi niin viikonloppu, ihanaa!

Mukavaa viikonloppua kaikille! ♥

Kuvat: Elisa

Beanie, Pull & Bear / Sunnies, Aldo / Dress, Ivyrevel (collaboration)

Coat, Zara / Shoes, Zara

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

No comments:

Post a Comment

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.