Outfit with Balmain X H&M

November 29, 2015

Kuun alussa muotiväen huulilla oli kaksi sanaa: Balmain ja H&M. Osasin aavistaa, että 5. marraskuuta kaupoissa seotaan, mutta se, että miten jäätävää se meininki oli niin sitä en osannut odottaa. Kun Balmain X H&M -mallisto saapui 5.11. maailmanlaajuisesti 250 Hennesin myymälään oli katastrofi valmis. Netti täyttyi vaatteista taistelevien ihmisten videoista ja ellen nyt väärin muista niin Lontoossa paikalle jouduttiin kutsumaan ihan poliisit. Singaporessa innoikkammat shoppailijat nukkuivat kadulla Hennesin liikkeen edessä kolme yötä.

Mallisto myytiin loppuun ennätysajassa ja nettikauppakin kävi niin kuumana, että Hennesin sivut kaatuivat. Kaiken tämän jälkeen se todellinen netissä kaupustelu vasta alkoikin. Vaatteiden hinnat kohosivat niin korkeaksi, että ihan sitä oikeeakin Balmainia olisi saanut samaan hintaan. Olin jotenkin niin ihmeissäni siitä, että mitä yksi vaatemallisto voi saada aikaan, että annoin oman postaukseni aiheesta odottaa tovin luonnoksissa.

Ja kyllä, olin toki hypetyksessä täysillä mukana ja aamulla ennen kahdeksaa jonottamassa Forumin Hennesin ovilla, mutta kenenkään kanssa en ruvennut tappelemaan tai muutenkaan riehumaan! En käsitä, että miten sellainen käytös kuuluu shoppailuun. Olen käynyt usein ostamassa Hennesin yhteistyömallistoja, mutta koskaan ennen en ole nähnyt rekkien tyhjenevän niin nopeasti mitä ne tällä kertaa tyhjenivät. Mallistoa oli myös myynnissä ihan älyttömän vähän. Forumissa ainakin oli kaikkia vaatteita vain yksi jokaista kokoa. Meni ehkä nanosekunti ja t-paita rekki oli tyhjä.

Onnistuin jäätävällä tuurilla saamaan itselleni ja ystävälleni malliston himoitut t-paidat sovituskoppiin jonottaessani. Joillakin oli jonossa niin iso kasa vaatteita kahmittuna syliin, että hyvä jos näkivät niiden takaa. Sovituskoppiin sai kuitenkin ottaa vain seitsemän tuotetta kerrallaan, niin siinä kohtaa mulla kävi tuuri ja jaksoinkin fiilistellä tuuriani koko päivän.

Vaihdoin t-paidan jopa heti päälleni ja olin siitä ihan innoissani. Kun suurin kohu malliston ympärillä oli laantunut, en jaksanut olla t-paidastä enää niin innoissani. Koska faktahan on se, että se on kuitenkin vaan t-paita.
Mutta kyllähän mä siitä silti vielä kovasti tykkään. Yksinkertaisen tyylikkäällä mustalla t-paidalla on aina käyttöä. Mietin vaan, että mahtaako näin muutaman viikon jälkeen niitä harmittaa, jotka menivät tuon samaisen t-paidan ostamaan eBaysta nelinkertaisella hinnalla?

Näiden kuvien myötä toivotan teille mukavaa uutta viikkoa!♥


 Kuvat: Siina

Sunnies, ALDO / Lips, MAC / Coat, Gina Tricot

Shirt, BALMAIN X H&M / Watch, Esprit (gifted) / Bag, Mulberry

Pants, Ginat Tricot / Shoes, Ecco (gifted) 

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

2 comments:

« »
Instagram @Reetta_e

Layout by Julia E / Header by Mari H.

Powered by Blogger.